Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Holik Mariann féle diéta?

Holik Mariann féle diéta?

Figyelt kérdés
Aki már csinált Holik Mariann fele dietat, annak mi a velemenye rola? A dietaban normalis etelek/receptek vannak? Ezalatt az izvilagot es az elkeszithetoseget ertem.
2020. jan. 27. 11:58
 1/5 anonim válasza:
az milyen?
2020. febr. 1. 13:10
 2/5 anonim válasza:
Én kipróbáltam, de nekem nem vált be....4 hét alatt alig ment le 1,5 kg pedig nem 60 kg vagyok...Nem volt segítőkész sokszor napokig nem válaszolt az üzenetekre.
2020. ápr. 22. 19:51
 3/5 Enikő0226 válasza:
Én teljesen megvagyok elégedve, március óta 12 kg-ot fogytam, nem éhezek, kaptam mindenhez receptet, nem csirkét és salátát kell ennem egész nap. Szerintem próbáld ki, csak tartsd is be, és meg lesz az eredménye.
2020. júl. 18. 16:51
 4/5 anonim válasza:
Sajnos en sem vagyok elegedett .. az etelek amik instan vannak peldaul sokkal jobban neznek ki mint amilyen az izuk.. nekem csalodas volt! Nem minden kerdesre kaptam valaszt. Es nem volt olyan valtozas mint a kepeken pedig mindent betartottam.
2020. aug. 6. 19:00
 5/5 anonim válasza:
Nekem csak 5 kg feleslegem volt, de sikerült leadnom az ő módszerével. Azóta is sokszor készítem az általa ajánlott recepteket. Én örülök, hogy tőle kértem segítséget.
2020. okt. 11. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!