Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ti egyetértetek azzal amit...

Ti egyetértetek azzal amit Norbi nyilatkozott?

Figyelt kérdés

Én személy szerint maximálisan osztom a véleményét. Persze mint minden ami nem polkorrekt, azon lehet háborogni, mert szexista meg hímsoviniszta, de abszolút igaza van. Nyilván nem minden esetre igaz, mindig vannak kivételek, de gondolkozzunk már el azon, hogyha valaki feleségül vesz egy karcsú lányt és az meghízik, az olyan, mint amikor megcsinálsz szépre egy lakást és lelakod. Utána is tudsz benne lakni, de nem lesz az igazi. Nem véletlenül választottad azt a lányt, valószínűleg kívül és belül is bejön az amit képvisel, ahogy kinéz. És kár lenne tagadni, a fizikai vonzalom fizikai ingerek miatt alakul ki, márpedig a szex az nagyobb részt fizikai vonzalom, főleg a férfiaknál. Aki mást mond az nem őszinte saját magával sem. :)

Persze vannak kivételek, mint mondtam. Vannak férfiak akiknek időközben változik az ízlése és pont a teltebb lányok tetszenek nekik ahogy telik az idő. Vagy idővel a férfi is elengedi magát a nővel párhuzamosan és párosan süppednek az elhanyagoltság mocsarába ami egyfajta felszabadult feloldozásként könnyebbséget ad. De alapvetően a férfiak nagyobb része kevésbé tartja vonzónak az elhízott párját (és nyilván ez vice versa működik, bár a nőknek a szexhez sokkal fontosabb a lelki vonzalom.)

De amit 1-2 celeb nyilatkozik, hogy a szülés után hízás az egy csodálatos dolog, mert egy csodálatos dolog született belőle...igen, így van, de nem azért akarok szexelni a feleségemmel, mert egy csodálatos dolgot hozott a világra és hálás vagyok neki, hogy "feláldozta a testét", hanem mert szexinek találom.

Lehet vitatkozni, érdekel Ti mit gondoltok. Aki élből leszexistáz vagy személyes megjegyzésekkel traktál azokat élből ignorálom, a személyes megjegyzésekhez pedig üzenném, hogy a feleségemnek 2 gyerek után 35 évesen is deszka hasa, feszes combja és kemény, kerek feneke van és az én hasam is kockás 33 évesen. Nincs nagy csoda, csak nem kell zabálni minden ocsmányságot (néha így is belefér!) és hetente 3x vagy 4x 1 órát rá kell szánni a mozgásra. Csak az emberek lusták és ez sok mindenkinek UFO kategória.

2020. jan. 21. 15:22
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/72 anonim ***** válasza:
100%
"Viszont, ha a nők ennyire nyomják, hogy ők milyen szépek akár túlsúllyal is, és hogy "szeresd önmagad" "nem a külső a lényeg" és a hasonló polkorrekt dumákat, akkor kérdem én, ők elmennének randizni egy 110-120 kg-os férfivel, mivel ők "úgyis szépek és szeretik önmagukat"?" Több elhízott férfi ismerősömnek, rokonomnak van fitt felesége. Nemrég az egyik ilyen nő rettegve mondta, hogy reméli hamar visszanyeri a szülés utáni súlyát, mert a férje beszólogat. A férfi konkrétan akkora, mint egy tank. Fiatalkoromban jóval kövérebb férfiak osztották nekem az észt, hogy ha nem vigyázok elhízhatok. Ezért van tele a töke a nőknek ezzel az egésszel. Mert a legtrógerebb férfi is feljogosítva érzi magát, hogy kiosszon, okoskodjon nála igényesebb, vékonyabb nőknek.
2020. jan. 21. 18:49
 32/72 Andizsuzsi ***** válasza:
94%

"Nem egy ismerősömnek romlott meg a szexuális élete gyerek után"

Ezen ismerőseid hányszor mentek haza korábban egy héten a munkából, hogy asszony el tudjon menni mozogni, hányszor keltek fel éjjel a gyerekhez, hogy anyuka ne zombiként élje hónapokig az életét, mekkora részt vállaltak át a házimunkából a gyerek születése után?

2020. jan. 21. 18:50
 33/72 anonim ***** válasza:
95%

Nézz már rá Norbira, ő férfiként mit tett a kinézetéért, hogy Répa ráfanyalodjon?

Egy lelakott, pohos, rohadó fogú alkesz.

Ráadásul Réka nem hízott el, mégis megcsalta.

Szóval akár igaza van akár nem, ő maga az ellenpélda az egészre.

2020. jan. 21. 18:55
 34/72 anonim ***** válasza:
57%

Ha eltekintünk az orvosi,fiziológiai, genetikai kivételektől és nőkre és férfiakra egyaránt általánosítjuk akkor én egyetértek vele.

Nagyon sok fiatal,fiatal felnőtt és felnőtt ember idő előtt elengedi magát és sok esetben párkapcsolatok is múlhatnak ezen.

Nem azt mondom, hogy mindenkinek fitnesszadonisznak kell lennie kockás hassal, de egy normális, nem elhízott test az simán elvárható egyrészt esztétikai másrészt egészségügyi szempontból.

2020. jan. 21. 19:42
 35/72 anonim ***** válasza:
57%
Utolsó (kicsit off): Szafi termékeit nézd át, van rengeteg mentes terméke, de fogyáshoz is tökéletes. Norbinál pedig javaslom, hogy nézd át a termékei összetevőit és lefogadom,hogy mindent érteni fogsz.
2020. jan. 21. 23:10
 36/72 anonim válasza:
81%
Ki akart találni valamit hogy hogyan reklámozza a termékeit csak rosszul sült ez a kijelentése vagy reklámja. Én szerintem nem attól lesz vége egy kapcsolatnak ha vége lesz mert az egyik vagy a másik kövér hanem attól hogy két ember megunja egymást előbb utóbb és mondjuk egy gyerek után vagy több gyerek után egy férfi már nem kap annyi figyelmet a párjától feleségétől mint amikor nem volt gyerek mert a nő ha már van gyerek több figyelmet fordít rá és az anyaságra és a férfiak pedig vágynak a figyelemre meg a törődésre és ezért végződik általában válással vagy szakítással és nem a súly miatt.
2020. jan. 22. 00:01
 37/72 anonim ***** válasza:
83%
A 70%-es ironizál emberek. :D Nem kövér lány.
2020. jan. 22. 00:12
 38/72 anonim ***** válasza:
94%

35. A módszertől lehet fogyni amit tanàcsol. Azaz a szénhidràtszegény étrendtől.

Hogy veszel terméket vagy sem, az a te dolgod. Nem létszükséglet, + van olcsóbb lowcarb cucc is, pl kenyér tészta esetében, ami ugyanúgy jó.

Ha édességet kívànsz, arra is van alternatíva. Én pl az édességeiből időnként eszem ezt azt de nem a termékein élek.

Kevesebb szénhidràtot kell enni, valamit mozogni mellé, és le lehet fogyni.

Én szimplàn szénhidràtszegényre alakítottam az életmódom és fogyok. Még anyagcserebetegség és hormonzavarok mellett is.

2020. jan. 22. 00:31
 39/72 anonim ***** válasza:
73%

Kérdező nem gondoltam volna, hogy ekkora aljas féreg vagy:

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szule..

Várandós nőket csesztetni????

2020. jan. 22. 00:33
 40/72 anonim ***** válasza:
95%

[link]

Valójában azok a férfiak, akik itt Norbiznak, azok a nőket akarják "megsemmisíteni". Nemcsak a kövéreket, hiszen jól tudják, hogy már egy 55 kilós nő is gyakran torz énképpel rendelkezik.

Nagyon elemükben érzik magukat, hiszen Norbi férfiakról nem ejt szót. Vicces ellentéte ez annak, hogy itt legtöbbször a nők felszínességének kiemeléséről minden második kérdés és a kopaszodás-alacsonyság elfogadásán megy a siránkozás.

Vagy azon, hogy még a kövér nőknek is van valakijük. De most Norbi nagyon felnyitotta a szemüket-egy szinten vannak vele, lelkitárs, a nőket elhagyják, ha nem viselkednek megfelelően házasságban.

Amúgy tényleg érdekelne, hogy ettől mit vártok? Csurran cseppen majd egy vagina nektek is?

2020. jan. 22. 01:36
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!