Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ti egyetértetek azzal amit...

Ti egyetértetek azzal amit Norbi nyilatkozott?

Figyelt kérdés

Én személy szerint maximálisan osztom a véleményét. Persze mint minden ami nem polkorrekt, azon lehet háborogni, mert szexista meg hímsoviniszta, de abszolút igaza van. Nyilván nem minden esetre igaz, mindig vannak kivételek, de gondolkozzunk már el azon, hogyha valaki feleségül vesz egy karcsú lányt és az meghízik, az olyan, mint amikor megcsinálsz szépre egy lakást és lelakod. Utána is tudsz benne lakni, de nem lesz az igazi. Nem véletlenül választottad azt a lányt, valószínűleg kívül és belül is bejön az amit képvisel, ahogy kinéz. És kár lenne tagadni, a fizikai vonzalom fizikai ingerek miatt alakul ki, márpedig a szex az nagyobb részt fizikai vonzalom, főleg a férfiaknál. Aki mást mond az nem őszinte saját magával sem. :)

Persze vannak kivételek, mint mondtam. Vannak férfiak akiknek időközben változik az ízlése és pont a teltebb lányok tetszenek nekik ahogy telik az idő. Vagy idővel a férfi is elengedi magát a nővel párhuzamosan és párosan süppednek az elhanyagoltság mocsarába ami egyfajta felszabadult feloldozásként könnyebbséget ad. De alapvetően a férfiak nagyobb része kevésbé tartja vonzónak az elhízott párját (és nyilván ez vice versa működik, bár a nőknek a szexhez sokkal fontosabb a lelki vonzalom.)

De amit 1-2 celeb nyilatkozik, hogy a szülés után hízás az egy csodálatos dolog, mert egy csodálatos dolog született belőle...igen, így van, de nem azért akarok szexelni a feleségemmel, mert egy csodálatos dolgot hozott a világra és hálás vagyok neki, hogy "feláldozta a testét", hanem mert szexinek találom.

Lehet vitatkozni, érdekel Ti mit gondoltok. Aki élből leszexistáz vagy személyes megjegyzésekkel traktál azokat élből ignorálom, a személyes megjegyzésekhez pedig üzenném, hogy a feleségemnek 2 gyerek után 35 évesen is deszka hasa, feszes combja és kemény, kerek feneke van és az én hasam is kockás 33 évesen. Nincs nagy csoda, csak nem kell zabálni minden ocsmányságot (néha így is belefér!) és hetente 3x vagy 4x 1 órát rá kell szánni a mozgásra. Csak az emberek lusták és ez sok mindenkinek UFO kategória.

2020. jan. 21. 15:22
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/72 anonim ***** válasza:
100%

Ez hihetetlen. A felnőtt párkapcs kategóriában már azt hittem kitomboltad magad.

Feltett óránként egy kérdést, mert úgy gondolja így revansot vesz azért, amiért nincsen nője.

Sejtettem, hogy átjön ebbe a kategóriába, mert ott már kiröhögték.

És nem, nem amiatt, mert nem tetszenek a dagadt nők. Hanem amiatt, hogy mióta történt ez az eset, te ezen pörögsz és teszel fel 100000 kérdést, egyértelműen a nőket becélozva.

2020. jan. 21. 16:29
 12/72 anonim ***** válasza:
13%

Alapvetően igaza van, hiába ekézi most ezerrel a többi cölöp. Persze most nagyon píszí világban élünk, nem szabad nevén nevezni a dolgokat, helyette megy a szemforgatás, a mellébeszélés, a szépelgés.

Az oké hogy test az életkorral változik, de hogy milyen irányba, az azért javarészt az adott személyen múlik... és bizony a legtöbben nem tesznek ennek érdekében semmit.

2020. jan. 21. 16:29
 13/72 anonim ***** válasza:
100%

Persze, mert amikor a nő párt választ, akkor nem baj, ha megkopaszodik, vagy megpocakosodik a férfi, csak a nő maradjon csinos, hiszen egy nőnek nem számít, hogy néz ki a férfi, ő bármihez IS tud vonzódni.

Khm...aha...nem.

Nem kell sok intelligencia ahhoz, hogy az ember felfogja, a test változik. Nem nézel ki se te, se a párod ki úgy, mint 10 évesen (jó esetben). 50-60 évesen pedig nem úgy fogtok, ahogy most. A másik, amit értelmes ember képes feldolgozni, mindenki máshonnan indul. Ami neked pikk-pakk megy, az másnak kevésbé. Mert nem mindenkinek olyan az alapja, akár genetikai, akár anyagi, akár bármi más. Nyilván törekedni kell az egészséges életmódra, és nagyon sok mindent lehet érte tenni, de van az az élethelyzet, van az a mentális leterheltség, ami mellett pont le fogja sz*rni az ember a plusz 10 kg-ot, vagy akármennyit, mert sok más dolog sokkal fontosabb akkor és ott. És igen, ezen tudna segíteni a másik fél (akár férfi, akár nő), hogy segít valamennyi terhet levenni a társa válláról, hogy hamarabb összeszedje magát fejben, és utána fokozatosan fizikálisan is. Ez az, amit sokan nem csinálnak, csak inkább tovább állnak, és valójában ők maguk lakják le a másik nemet.

Az egészségesebb test pedig valóban tágabb fogalom, mint amire Norbi drága gondol/utal.

2020. jan. 21. 16:37
 14/72 anonim ***** válasza:
17%
Egyetértek vele
2020. jan. 21. 16:56
 15/72 anonim ***** válasza:
65%

de abszolút igaza van

tehát minden férfi egy állat, minden nő egy használati tárgy? Hát fiam, téged se az eszedért szeret az asszony.

2020. jan. 21. 16:58
 16/72 A kérdező kommentje:

Nincs az a genetikai rendellenesség, vagy gyógyszeres/nem gyógyszeres betegség ami mellett ne lehetne lefogyni. Nem kell ezt túlmisztifikálni, akkor fogysz, ha kevesebb energiát viszel be, mint amennyit elhasználsz. Ez fizikai és biológiai tényszerűség. Ha túltöltök egy poharat, abból kifolyik a víz. Ezen az analógián haladva ha a tested túltöltöd, akkor a "kifolyt víz" lesz a zsír, mert elraktározza a szervezet. NAGYON sokan bújnak a pajzsmirigybetegség és egyéb gyógyszeres dolgok mögé, hogy ezért nem tudnak lefogyni. Baromság, minden csak étrend kérdése, csak van akinek a betegségek nehezítik. Én izulinrezisztens vagyok sajnos, magyarul baromira rosszul használja fel a testem a szénhidrátokat, így kerülöm is. De heti 1-2x így is belefér a pizza meg a hambi, mert ugyanúgy ahogy nem egy salátától fog lefogyni egy elhízott ember, ugyanúgy nem egy gyorskajától fog meghízni senki.

Az meg, hogyha a feleségem meghízna és elhagynám-e...nem hiszem, de valószínűleg nem szexelnénk (annyit) ami viszont már masszívan a kapcsolat rovására tud menni. És fordítva is ugyanezt várom el tőle, ez így normális. Tudom, hogy a házasságok jelentős része 5-6 év után szinte szexmentesen zajlik, apuka jobb esetben a számítógép előtt könnyít magán, rosszabb esetben a munkahelyén valakivel. A nőkben ennél több tartás van, de boldogtalanok lesznek és náluk is megesik a félresiklás. Tiszteljük már meg a másikat azzal, hogy kívánatosan nézünk ki - hangsúlyozom, nem csak a külső a fontos, de a szex szempontjából baromira fontos -, ha nem foglalkozom a külsőmmel annyira, hogy aputestet növesszek azzal sem magam, sem a párom nem tisztelem. Lehet ezt csűrni-csavarni, mentségeket keresni, de ez így van.

2020. jan. 21. 16:59
 17/72 anonim válasza:
100%

Van pár dolog amiben igaza van, de jobban átgondolhatta volna mit mond és akkor nincs ekkora felháborodás belőle, talán egy jó reklám is lehetett volna az üzletének, ha pár részt kihagy és átfogalmaz. Nekem nincs gyerekem, sem férjem, szóval nincs sok közöm ahhoz amit ő mondott.

De emberek vagyunk, vannak saját gondolataink, céljaink, elképzeléseink, hibáink, véleményeink, mindenki úgy él ahogy neki "kényelmes", ahogy neki tetszik..

Senkit sem lehet hibáztatni azért amilyennek születik, hanem amit csinál vagy nem csinál.. és szerintem ez a legfontosabb..

2020. jan. 21. 17:01
 18/72 anonim ***** válasza:
75%

Nincs az a genetikai rendellenesség, vagy gyógyszeres/nem gyógyszeres betegség ami mellett ne lehetne lefogyni

Akkor elmesélem, hogy én kaptam gyógyszert a pajzsmirigyproblémámra, nem sok, 10-12 kiló jött rám. Aztán a kardiológus azt mondta, előbb kinyír, hogy a gyógyszer mellékhatásaként folyamatosan 200 felett teker a szívem, mint a túlsúlyom. Huszonéve házasok vagyunk...

Tudod mi a titka? Hogy a túlsúlyom ellenére baromi jól érzem magam a bőrömben és ez látszik rajtam.

2020. jan. 21. 17:09
 19/72 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy még ha igaza is lenne valamilyen szinten, akkor sem lenne hiteles ez egy olyan embertől, aki fitneszguru létére úgy néz ki évek óta, mint egy telesz**t zokni, rohadnak a fogai, pókhasa van, a nője meg egy aszott bőrű, szétplasztikázott, csálé műcicikkel felszerelt lófejű bányarém. A kutya nem piszkálná meg még bottal se egyiket se.

Háromból kettő gyerekük elhízott, a harmadikból meg valagmutogató instagram-ri**ncot csináltak 14 éves korára.

Ilyen emberek inkább ne mondjanak véleményt semmiről és senkiről.

2020. jan. 21. 17:18
 20/72 Alain Delon ***** válasza:
81%
Azok a szép, pohos férfiak....!
2020. jan. 21. 17:20
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!