Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Valaki segitene a mozgasban,...

Valaki segitene a mozgasban, keves szabadidovel rendelkezo anyukanak?

Figyelt kérdés

Jelenleg 165cm vagyok es 85kg. Fogyni szeretnek, de igazabol a mozgas az amivel bajban vagyok. (Az etkezest mar megoldottam 80%ban)

3 gyereket nevelek egyedul, 8-17 a munkaidom. (7kor indulok - 18ra erek haza) Segitsegem nincs, a gyerekeim tudnak max egymasra vigyazni. Idom eleg keves van sajna. Van itthon 2-2db 2kg es 3kg sulyzom. Es egy nem tul nagy helyem. (1,5*2m) tornara.

Nincs valami nagyon kezdoknek valo kb 30-40 perces valami? Ezt reggelente megtudom oldani (ennyivel elobb ebredek fel). Esetleg este is.

2020. jan. 20. 06:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem igazán tudom bemérni az adatok alapján mennyire lenne megterhelő az ízületeidnek a kocogás, de ha tavaszig még lejjebb tudsz menni én a helyedbe fokozatosan hozzá szokatnám magam a futáshoz. Az első 3 hét a barom nehéz utána igényelni fogod. Itt még edzhettsz nyugodtan minden nap, ha izmot akarsz építeni akkor kell regenerálódnod, de akkor sem szabad sokat kihagyni meg lightos edzést kell beiktatni bizonyos napokra. Sok sikert :-)
2020. jan. 20. 20:06
 12/14 A kérdező kommentje:

Neee csak futni neeee az nekem buntetes !

Inkabb bringazok azt tavasztol oszig siman megoldhato h azzal jarjak dolgozni.

2020. jan. 21. 05:09
 13/14 anonim ***** válasza:
A bicikli is jó, csak fel kell emelkednie közben a pulzusodnak. A lassan eltekergélek nem ér semmit. Amikor megvan az a tempó, hogy levegővételnél figyelned kell, mert elkezd kapkodni a tüdőd akkor jó!
2020. jan. 21. 11:43
 14/14 A kérdező kommentje:

Haat meglatom tavasszal h a legkisebb mennyit bir...

Max a sulija es a munkahelyem kozott jobban tekerek. 🙂

A nagyok tudnak gyorsan menni a kicsinek 14es bringaja van.

2020. jan. 22. 07:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!