Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 13 évesen az 56,5 kg megfelel...

13 évesen az 56,5 kg megfelel vagy sok? (Bőv. Lent)

Figyelt kérdés
Kiszámoltam BMI kakulátorral, és azt mutatta ki, hogy ideális... Ám látszatra nem hiszem. Vannak úszógumijaim, elég vaskos a combom, a karom még olyan átlagosnak is mondható. Legjobban a bokámat és láűbszáramat szeretem, mert azok egyáltalán nem vastagok. Úszni járok lassan 3 hete, napi 1,5 órát. Nem diétázom, mert azt olvastam, hogy 18 éves kor alatt még inkább veszélyes... de lehet, hogy bevállalnám a sport mellet. Mi a véleményetek erről az egészről? Milyen lehetne egy ideális diéta a számomra?
2010. júl. 21. 15:25
 1/4 anonim ***** válasza:

Hány centi vagy?

Szerintem hihetsz a kalkulátornak.

2010. júl. 21. 15:53
 2/4 A kérdező kommentje:
157 cm
2010. júl. 21. 15:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem a bmi egy nagy szar.A tükröt kell nézned.Ha nem vagy megelégedve magaddal,ha nem tudod elfogadni magad akkor fogyózhatsz.De ha így is szereted magad akkor fölösleges ennyi idősen fogyózni.Legjobb ha csak reggel eszel szénhidrátot.Sok gyümölcs+zöldség.Este több fehérje.Ennyiii.
2010. júl. 21. 16:38
 4/4 anonim ***** válasza:
168 cm vagyok, és 67 kg. Nekem sok ez a súly, elég hájas a hasam, oldalam, combom, még a karomon is van.:S
2010. júl. 21. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!