Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyás fiatalon?

Fogyás fiatalon?

Figyelt kérdés

Szeretnèk fogyni az arcomból a fenekem,combomròl ès legjobban a hasamròl mert ott van a legtöbb felesleg!

Egy erős csontozatzal rendelkezem ès az alkatom is zömökebb. (Mèg tini vagyok)

2020. jan. 4. 00:17
 1/10 anonim ***** válasza:
80%

Mozogj, egyél sok zöldséget, igyál eleget.

Tiniként nem kell fogyókúrázni, sokszor rosszul is látod önmagad. Hány éves vagy, magasság, súly, nem?

2020. jan. 4. 01:08
 2/10 A kérdező kommentje:
16, fiú,173cm,63kg
2020. jan. 4. 01:29
 3/10 anonim válasza:
80%
Sport, es próbáld mellőzni a cukros ételeket mint peldaul cola cukor csoki stb, és mellőzd a pek arut is
2020. jan. 4. 01:38
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális a súlyod. Valószínűleg nem vagy izmos, keress valami sportot, ami tetszik.
2020. jan. 4. 01:45
 5/10 A kérdező kommentje:

3x futok egy hèten.

Ès a sulyom nem normális (számomra nem).

Szeretnèk 50 Kg környèkère fogyni!

2020. jan. 4. 02:11
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Így is girhes gizda vagy. Agybaj, nagy baj.
2020. jan. 4. 02:58
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
50 kg? Te beteg vagy. Keress fel egy orvost, a fejedben kéne rendet rakni.
2020. jan. 4. 10:14
 8/10 anonim ***** válasza:
87%

Lehet skinny fat fagy.

Amúgy az en tiipem, hogy életmódot váltani nem lehet elég korán. Szóval ne deitázz, hanem tartósan szokj rá az egészseges ételekre és így a későbbi (esetleges) elhízást is megelőzheted! De most a súlyod a normális alsó hatarán van, szóval maximum anniy lehete a gond, hogy nem vagy elég izmos. Az a futástól nem is leszel, kiveve ha nagyon rövid távokat futtok. Szóval már tiniként is el lehet kezdeni saját testsúllyal edzeni

2020. jan. 4. 10:55
 9/10 anonim ***** válasza:
87%

50 kg? Az még nekem is kevés, pedig 162 cm-es nő vagyok.

Miért akarsz girnyó lenni?

Ha azt érzed nem megfelelő a testalkatod a futás mellett kisebb súlyzós edzéseket végezz. Attól férfias alkatod lesz, nem egy csontváz ruhában.

2020. jan. 4. 12:51
 10/10 anonim válasza:
Wow amikor megláttam a testsúlyodat már megkérdőjeleztem hogy miért szeretnél fogyni, na de 173 cm-hez? Ez teljesen normális, sőt. Így elképzelve aranyosnak tünnek az adatok
2020. jan. 4. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!