Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi fér bele a fogyókúrába, és...

Mi fér bele a fogyókúrába, és mi nem?

Figyelt kérdés

Fogyókúrára adtam a fejem,célom szeptemberig leadni 20 kg-ot./van akaraterő,kitartó vagyok, erre a kitűzött célra nem kérek véleményt,köszönöm/.

Azzal kapcsolatban szeretnék érdeklődni,hogy mi az,ami belefér a táplálkozásba,és mi nem?

Pl. elsősorban a vaj , és a tej érdekel.

Tejről nagyon megoszlanak a vélemények különböző oldalakon.Mondjuk napi 1 pohár,vagy egy tejes turmix belefér?

Vajazni a tökmagos teljeskiörlésű kenyerem szoktam,nagyon vékonyan,nem szeretem,ha valami tocsog a vajban:( Ez mennyire mérvadó?

Továbbá,a savanyúkáposzta a kedvenc nasim,nagyon-nagyon szeretem, gyakran is eszek belőle,általában egy kicsi kompótos tányérral. Háztól vesszük,rokonok savanyítják,tehát nem bolti löttyről van szó, ez mennyire oké? vagy erről is le kell mondanom?

A cukrot,és fehérkenyeret,zsemlét,kiflit,stb.. mellőzöm,ahogy a tésztát is.

Kérem,olyanok válaszoljanak akik jártasak a témában,esetleg saját tapasztalataik vannak, 150kg-os "az egyik ismerősömnek a kutyájának a szomszédjának a gyereke úgy fogyott le..." okoskodó szájharcosokra nem vagyok kíváncsi:) Előre is köszönöm:)

2020. jan. 3. 21:41
 1/8 anonim válasza:
100%
A savanyúkáposztáról tudok nyilatkozni, így arról írok. Nagyon egészséges, bátran életed. Nagyon alacsony a kalóriatartalma, kb.20-22 kcal/100 gramm, zsír és szénhidrát nulla. Én is imádom, nem spórolok vele.
2020. jan. 3. 21:46
 2/8 anonim válasza:
100%
*eheted
2020. jan. 3. 21:46
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A tej ebben a mennyiségben szerintem belefér. A vaj is. A házi savanyú káposzta tökéletes, annyit ehetsz belőle, amennyi jólesik.
2020. jan. 3. 21:54
 4/8 A kérdező kommentje:
Jajj ezek nagyon szuper hírek,nem kell lemondani a kedvenc kajámról🥰🥰🥰 köszönöm szépen❤️
2020. jan. 3. 23:06
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Èn 22 kg-ot dobtam le. Szerintem ennyi tej belefér. A vajat én kizárnám. A savanyúkáposzta szuper, azt eheted minden mennyiségben! Èn is ettem, a diéta alatt kezdtem el falni, és nagyon pozitív hatásait éreztem! Sok sikert!
2020. jan. 4. 06:11
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nincs olyan, hogy valami hízlal. A kalóriatöbblet hízlal. Én 20 kilót fogytam, és csak a cukros üdítőkről mondtam le, de arról végleg.
2020. jan. 4. 08:37
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezek a kedvenc kajáid, akkor eheted. Jobb, ha meg most megtanulsz bekőle mértéket tartani, és ha már lefogytál, akkor se eszel túl sokat. A savanyú kaposztából viszont szinte barmennyit ehetsz :). Csak meg ne utáld:)
2020. jan. 4. 11:05
 8/8 Andizsuzsi ***** válasza:
100%
Bármi beleférhet. Ha kalóriadeficitben vagy, fogyni fogsz. Hogy mitől gyorsabban vagy lassabban, majd megtapasztalod. Ami egyiknek jó, a másiknak nem biztos.
2020. jan. 5. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!