Milyért mért össze vissza a mérlegem?
Figyelt kérdés
Alapból 85 kiló vagyok de amikor rááltam a mérlegre először 83 kilót utánna 82,5-öt utánna megint 85 kilót mutatott.Digitális mérlegről van szó. Miért mér össze vissza?2020. jan. 2. 23:01
2/7 anonim válasza:
Vacak a mérleg vagy egyenetlen a talaj.
3/7 anonim válasza:
Lehet nemrég cseréltél elemet
Velem is elöfordult , hogy 1-2 szer kevesebbet mutatott , de ha felallsz többször akkor a vegsö eredmenyt mutatja
5/7 anonim válasza:
A mérleg akkor mér pontosan, ha nem mozgatod, hanem mindig ugyanazon a helye áll. Ha megmozdítod, akkor a benne lévö érzékelö elmozdul és más értéket mutat.
LEgyen a mérlegnek egy fix helye és úgy mérd magad, akkor nem fog, össze-vissza mérni, feltéve, hogy az elem meg jó benne.
7/7 anonim válasza:
ilyet ir “kiakadt a helyesirasodtol”XDDDDDDDD
eleve nem is ertem a kerdes letezesenek okat.
nem egyenes a talaj a merleg alatt, vagy szimplan nem mer jol.
ezen egyszeruen nem lehet mit tulbonyolitani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!