Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egy het zabalassal mennyit...

Egy het zabalassal mennyit lehet hizni? Es utana visszaall a sulyom ha ujbol koplalok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Hat eve anorexias vagyok,ket hete 28ko voltam,mondhatni a halal szelen,a rengeteg hashajtoktol es a nem evesektol.

A korhazi kezelest nem vallaltam mert mar rengetegszer fekudtem bennt es nem ert semmit,ezert a szuleim besziigoritottak..

Minden nap ennem kell,felugyelettel.Az elso par nap maga a pokol volt,duhrohamjaim voltak stb..

800-1000kcallal kezdtuk,de egy hete ramtort az extrem ehseg es 2-4ezer kcalokat eszek.

Folyamatosan etelkepek vannak az agyamban,es ez baromira zavar.

A sulyomat nem merjuk,mert az elso par nap alatt majdnem ket kiloval megugrott,amitol bepanikoltam.

Igazabol az lenne a kerdesem hogy ha visszaallnek a 2-300kcalra akkor lemenne a sulyom?

Egyszeruen nem tudom elviselni a testem,latom hogy rengeteget hiztam es ez megremiszt...

Az elso 5 nap maga a pokol volt..

#anorexia #fogyókúra #Extrem ehseg
2020. jan. 2. 10:39
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Masfel hete nem merek merlegre allni,es mar a kcalt sem merem kiszamolni...

De altalaban este tor ram a bezabalas es baromira faj a gyomrom es hatalmas lesz,es meg olyankor is kivanom...

Annyira elegem van,a cigi/tea nem segit..

De hetfotol nem fogok enni,nem birom ezt tovabb,es baromira szegyellem h ennyit ettem

Azt erzem hogy helyre kell hoznom

2020. jan. 4. 19:51
 12/18 anonim válasza:
És hány cm és hány éves vagy? A 28kg nagyon kevés.
2020. jan. 7. 20:24
 13/18 A kérdező kommentje:

19eves es 165cm

Ket hete voltam 29,mikor elkezdtem enni az elso ket nap alatt ket kilo egybol fel is jott ugy hogy 500kcallal kezdtem,azota nem merem magam...utana jott az extrem ehseg is

2020. jan. 8. 09:34
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
az a meres total felesleges volt, csak kerult etel a beleidbe illetve a tapanyagbol a viz stb megkotott. ennyi. az nem zsirban hizas
2020. jan. 8. 12:29
 15/18 anonim ***** válasza:
probalkozz testepitessel, jo hobbi (perzse elobb kicsit rendbe kenne jonnod amihez viszont orvosi segitseg kene ha ennyire gyotrodsz) mas teskep alakulna ki benned. nem vagy rosszul ha magadra nezel h hogy nezel ki? en nem birnam ha nem lenne semmi formam. bar nem tudom az segit e de ha arra gondolsz h szep szeretnel lenni nem gebe? lelkileg igy tudod magad visszahozni ha meggyozod magad, nem ilyen de mas helyzetben nekem bejott es nem kellett kulso segitseg
2020. jan. 14. 17:04
 16/18 A kérdező kommentje:
Sajnos meg mindig el vagyok tiltva mindenfele sporttol,hiaba nott a sulyom...
2020. jan. 15. 08:07
 17/18 anonim ***** válasza:
52%

Ezek szerint 10.5 körül volt a BMI-d.

Valeria Levitin-nek 9.5 körül volt.

Valószínűleg alacsonyabb vagy, mint amit írtál, vagy a mérleg nem jó

2020. jan. 31. 02:01
 18/18 A kérdező kommentje:
Jo a merlegem,az orvosomnal is ugyanennyi voltam es 165cm vagyok
2020. jan. 31. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!