Egy het zabalassal mennyit lehet hizni? Es utana visszaall a sulyom ha ujbol koplalok?
Sziasztok!
Hat eve anorexias vagyok,ket hete 28ko voltam,mondhatni a halal szelen,a rengeteg hashajtoktol es a nem evesektol.
A korhazi kezelest nem vallaltam mert mar rengetegszer fekudtem bennt es nem ert semmit,ezert a szuleim besziigoritottak..
Minden nap ennem kell,felugyelettel.Az elso par nap maga a pokol volt,duhrohamjaim voltak stb..
800-1000kcallal kezdtuk,de egy hete ramtort az extrem ehseg es 2-4ezer kcalokat eszek.
Folyamatosan etelkepek vannak az agyamban,es ez baromira zavar.
A sulyomat nem merjuk,mert az elso par nap alatt majdnem ket kiloval megugrott,amitol bepanikoltam.
Igazabol az lenne a kerdesem hogy ha visszaallnek a 2-300kcalra akkor lemenne a sulyom?
Egyszeruen nem tudom elviselni a testem,latom hogy rengeteget hiztam es ez megremiszt...
Az elso 5 nap maga a pokol volt..
Masfel hete nem merek merlegre allni,es mar a kcalt sem merem kiszamolni...
De altalaban este tor ram a bezabalas es baromira faj a gyomrom es hatalmas lesz,es meg olyankor is kivanom...
Annyira elegem van,a cigi/tea nem segit..
De hetfotol nem fogok enni,nem birom ezt tovabb,es baromira szegyellem h ennyit ettem
Azt erzem hogy helyre kell hoznom
19eves es 165cm
Ket hete voltam 29,mikor elkezdtem enni az elso ket nap alatt ket kilo egybol fel is jott ugy hogy 500kcallal kezdtem,azota nem merem magam...utana jott az extrem ehseg is
Ezek szerint 10.5 körül volt a BMI-d.
Valeria Levitin-nek 9.5 körül volt.
Valószínűleg alacsonyabb vagy, mint amit írtál, vagy a mérleg nem jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!