Tudnatok ebben segiteni?
Augusztus végéig 5 kilónál többet ne akarj fogyni. Azt az 5 kilót le tudod adni egészségesen, zsírból, többet viszont csak izomból fogynál.
A titok: étkezz egészségesen és sportolj rendszeresen!
Én 25 kilót fogytam életmódváltással. Ebben az a jó, hogy nem kell éhezned, mégis lefogysz, ráadásul az egészségedet is megőrzöd. Nekem teljesen átalakult az ízlésem, már egyáltalán nem kívánom az egészségtelen kajákat, és sokkal fittebb is vagyok amióta életmódot váltottam.
Az egészséges étkezés nálam annyiból áll, hogy naponta 5x eszek, és CSAK egészséges ételeket. Csokit, sütit, készételt, gyorséttermi kajákat, üdítőket stb. soha nem eszem, minden ételt magamnak készítek el, így tudom, hogy mi van benne. Abból viszont, ami egészséges, nyugodtan eszek, még a kalóriákat se nagyon számolom. Reggelire teljes kiőrlésű kenyeret eszek (és sütöm a kenyeret, így biztosan csak teljes kiőrlésű liszt kerül bele) paradicsommal, paprikával, sovány sajttal, egy pohár tejjel. Tízóraira gyümölcsöt, amennyi jólesik. Nem szoktam azon problémázni, hogy most akkor hány barackot ehetek meg. Eszek amennyit kívánok, a gyümölcs végülis nem hízlal, ellenben tele van vitaminnal. Ebédre mindig mást eszek. Zöldségeket, halat, főzeléket (darált zabpehellyel sűrítem és nem liszttel) stb. Igazából csak arra figyelek, hogy ne egyek olyat amiben hozzáadott cukor vagy finomliszt van, és amit bő olajban kell kisütni. Nálam ez a három dolog a tabu. Mivel nagyon szeretem a tejet, ezért általában ebédre is iszok egy pohárral. :)
Uzsonnára sovány túrót eszek, amit natúr joghurttal keverek össze, megeszek mellé egy reszelt almát, és megiszok egy pohár tejeskávét. (erről nem tudok lemondani, de szerintem nem is kell) Vacsira általában tojást, zöldségeket vagy halat eszem. Arra figyelek, hogy délután már ne nagyon egyek szénhidrátot, inkább csak fehérjét.
És heti 5-6 alkalommal sportolok is. Legtöbbször bringázni szoktam, de van hogy ugrálókötelezek vagy erősítek. Igazából mindegy is, hogy milyen sportot választasz, csak csináld rendszeresen (heti min. 4-5 alkalommal) és min. 40 percet szánj rá alkalmanént.
Remélem tudsz ebből valamit hasznosítani! :)
Sok sikert a fogyókúrához! :)
Én nem olvastam el az utolsó válaszoló írását mert hosszú.
A legfontosabb sportolj rendszeresen és tudatosan kajázz. Nézz meg mit veszel le a polcról. Tele vannak a boltok olyan hányadék szemét termékekkel amit a sok buta ember megvesz. Bátran szemezz a tápkieg-ek piacán rengeteg féle termék van amelyik a szervezet számára hasznos anyagot a felesleges ételszemetek nélkül kínál.
Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!