SzeriNteTek? Miért? Az a helyzet hogy.
Figyelt kérdés
55kg és 170cm vagyok!A csípőmön akad egy kis felesleg,szerencsére tényleg nagyoon minimális, próbálok egészségesen étkezni és sokat mozgok táncolok is.. Ma is például kimentem a teraszra jó melegbe stepperen elvoltam minimum 20percet és áá annyira izzadtam mint ha letusoltam volna, persze ezt sokszor megteszem...nem szoktam még csak zsíros kajákat enni sem ha nem muszáj persze velem is előfordulgat:D mégsem tűnik el aza kis "úszógumi" nem értem miért. Valaki segítene?!:)Köszi2010. júl. 20. 18:08
1/8 anonim válasza:
Ma kimentél a jó melegben izzadni..atyaég...az biztos megvolt 30 fok...eszednél vagy? Akár a szaunába is mehettél volna "stepperezni":P
Amúgy ne várd el, hogy a csípőd csontos legyen, ha van rajta egy kevés, az a nőies. Esetleg hullahoppozással tudsz ott alakítani.
2/8 anonim válasza:
én is hasonló méretű vagyok és nekem is ez a gondom..most fogom elkezdeni a 90 napos diétát.Nagyon dícsérik, hátha n4ekem is segít!!Te is próbálkozhatsz!!
3/8 anonim válasza:
Ilyen melegben tényleg ne menj ki sportolni, mert veszélyes lehet, túlhevül a tested, összeomolhat a keringés. A súlyod ideális, nem kell egy dekát sem fogynod. A ki úszógumi alkati kérdés, valószínűleg nem fog eltűnni, inkább szeresd! Hidd el, a pasik imádják, tapasztalatból mondom.
4/8 anonim válasza:
Ne diétázz! Nem onnan fog lemenni, ahonnan kéne, hanem kb a melledből és a válladból. Én is a hullahopp karikát javaslom.
5/8 A kérdező kommentje:
90 napos diéta??? isten ments!!!:D amiatt a kis úszogumi miatt nem fogok az tuti. Hát fél5kor merészkedtem ki nem a tűűző napra 2órakor azért annyi eszem van, csak azért írom h mindent megteszek az ügy érdekébe és mégsem:S:S engem ez nagyon zavar aza baj:(
2010. júl. 20. 18:30
6/8 anonim válasza:
Ideális a súlyod, és az a pici úszógumi is, állítom h csak te túlzod el h mekkora lehet:) a csontikat nem szereti senki!Meg lehet h alapból vastag a csontod ott, ez ellen nem tudsz mit tenni!Hidd el, a pasik szeretik a kicsi úszógumit.
7/8 anonim válasza:
Ne kínozd magadat mert a súlyod több mint jó! Fogyóval tényleg csak onnan menne le ahonnan nem kéne, például a melledből. Ha meg akarsz halni csak menj ki 40 fokban sportolni =S
Úszógumira meg, ha nagyon zavar napi 100 felülés és annyi.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi nektek! a csontiktól énis rosszul vagyok, a felülés az megy olyan hasizmom van de komolyan kemény formás meg minden...najó akkor hallgatok rátok és elfogadom, megszeretem többet megyek strandra :D:D:P
2010. júl. 20. 18:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!