Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi a teendő ha megáll a fogyás?

Mi a teendő ha megáll a fogyás?

Figyelt kérdés
55-56kg-on megállt a súlyom. Tartom a diétát , lehet szigorítani kellene rajta? Cél súlyom 51-52kg most😊 Minden tanácsra kiváncsi vagyok ,hogy hogyan indíthatnám be újra a fogyást.
2019. dec. 21. 20:05
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat, mindnek utánna nézek jobban.

3 fajta táncra járok és még futni szoktam eljárni. 173cm vagyok

2019. dec. 22. 08:58
 12/17 anonim ***** válasza:
85%
9. Vàlaszolónak van igaza. Nagyon alacsony a súlyod így is.
2019. dec. 22. 09:07
 13/17 anonim ***** válasza:
85%
Amikor nem írtál magasságot a kérdésben, már erősen sejtettem, hogy ilyesmi áll a háttérben. Túl alacsony már így is a testsúlyod!
2019. dec. 22. 09:43
 14/17 anonim ***** válasza:
83%
Hova akarsz még fogyni? A baj nem a súlyoddal van, baj ott fent az emeleten van. Nem is kevés...
2019. dec. 22. 20:14
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Nehogy szigoríts a dietádon. Saját peldámon tudom megmutatni miért. Kb ugyanolyan magas vagyok mint te: 172- 173 cm, és pár hónap alatt lefogytam 59ről 55 kgra. Aztan megállt. Közben már étkezési zavaros keztem lenni, de nem érdekelt. A menstuációm akkorra már rég elmaradt.

És elkezdtem 5- 700 kalóriát enni egy nap. Meleltte setáltam, mert kb másra nem volt erőm. Ezt persze nem bírtam, csak olyan 5 napokig kb, aztan jött egy falási roham, amikor akár 7000 (ennyi volt a legtöbb!) kaloriát is megettem. Utana annyira rosszul tudtam lenni, hogy volt hogy hanytam. Persze bűntudat ezerrel, akár hashajtó is. És újra előlről az egész. Így fogytam le 1 honap alatt 51- 52 kgra, amivel már egesz elégedett voltam, szóval elkezdtem enni, meg amúgy is az edzéseimhez kellett az energia. Súlytartó kalóriát ettem, olyan 2500at ami a napi kb 5- 8 km futáshoz, meg 1 ora úszáshoz, meg 2 óra setához volt tervezve. Ennyi kajaval akár heti 2 kgot is híztam, szóval megijedtem, és megint koplalás majd zabálás. Akkor tönkrevagtam az anyagcserémet, és nem segít se a sport, se semmi. Szerintem lejött, hogy nem ajánlom a módszeremet. Azóta kb 56- 57 kg vagyok, de ezt is nagyon nehezen tartom, hanytatom magam, menstuációm már egy éve nincs.

Ha ram hallgatsz, szépen LASSAN visszanöveled a kalóriádat, egészen a súlytartó szintig és esetleg elkezdesz súlyzós edzés vegezni, mert ha még így is plötyi vagy, nem a kilóiddal van a gond, hanem az izomtömegeddel. Sok sikert a továbbiakban ;)

És ne koplalj, minimum 1200 kalória. És is azt hittem, hogy majd en leszek a szerencsés, akki nem hízik vissza. De végül rosszabbul jartam, mintha totalisan visszajött volna minden. Gondolom fiatal vagy (a családod miatt gondolom), én is az vagyok. De ha majd gyereket szeretnék, akkor gondolhatok arra, hogy tizenévesen kellett volna okosabb legyek :(

2019. dec. 24. 17:28
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki válaszát💕 Utolsó válaszoló tudom milyen nekem kórházba terápiára kell járnom étkezési zavar miatt , ha szeretnél beszélni róla írhatsz nyugodtan
2019. dec. 28. 14:46
 17/17 Sissi királyné válasza:
Szerintem van ebben némi genetika is. Én pl. nagyon vékony vagyok, pedig nem eszek kevesebbet, mint mások.
2020. jan. 18. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!