Strandon mit esztek? Vagy mit visztek ami nem olyan hizlaló és épp nem tornás napod van? Böv lent
Szerintem a strand betudható "tornás" napnak, lubickolsz eleget. Viszont a kérdés nagyon gáz. Főleg, hogy előző nap mit eszünk, hogy lapos legyen a hasunk. Egy nap koplalástól nem lehet lefogyni, mint ahogy egy nap zabálástól sem lehet meghízni.
És torna mellett sem lehet bezabálni, a sült krumpli és a csokitorta sport mellett is hízlal és egészségtelen. Reggel is, délben is, este is.
Viszont nem hiszem, hogy normális életmód, akár fogyókúra mellett is ne lehetne megenni 2 gombóc fagyit lelkifurdalás nélkül.
Strandra is lehet vinni mindent, ami fogyókúra alatt megengedett otthon: a nyers zöldségek nem romlandóak, a gyümölcsök sem, a főtt kukorica sem, elvileg a natúr sült csirke sem, de annak nem árt a hűtőtáska, és lehet csinálni szendvicset teljes kiörl. kenyérből és vékonyra szelt, nem zsíros kolbászból. Mielőtt valaki lehurrogna, valamit kell enni, a sonka meg sajnos 40 fokban nem jöhet számításba. Nasinak lehet biokölesgolyót.
én csak sajtos tejfölös fokhagymás lángost!!! nyami...
azért járok strandra! :-)
ismerek olyat aki fogyózik, de 1-1 ilyen nap belefér még nekik is. olyan drágák a strandbelépők, ha már kimegy az ember ne azon szenvedjen hogy éhezik, vagy hogy mekkora a segge a bikiniben.
170 cm vagyok 52 kg,és nagyon jó alakom van.Tegnap a strandon következőket ettem:
-2 sajtos-tejfölös lángos
-1 hekk sültkrumplival majonézzel
-5 nutellás pali
-kb 3-4 jégkrém
-5 gombóc fagyi
-ebédre sült hús,sültkrumplival majonézzel
-3 szelet torta
-1 hambi
-2 hotdog
-és hozzá egész nap kb 4 liter nem light,hanem sima cola,jó hidegen.
1 kgval többet mutat a mérleg.Na és?Lemozgom,kész.Mit kell azzal foglalkozni a strandon hogy mennyit eszel?Érezd jól magad.Barátaim nekem egész nap mondták hogy embertelen mennyit zabálok,de kit érdekel?Egyszer az életbe megtehetem!
A kérdés annak szól, aki azt a sok mindent ette.
És ez a sok minden mennyibe került? Tényleg érdekel.
Kérdezőnek: én a legutóbb egy jégkását ittam és két szelet pizzát ettem. Jajj, meg egy fél adag vattacukrot (húgommal osztoztunk rajta).
Köszönöm a választ :)
Olyan soknak tűnt nekem az egész együtt, de így, hogy a fele házigyártmány, már nem mardos annyira az irigység :P
Mindig nézem azt a sok kaját a strandon, ennék mindenfélét, csak olyan drága minden :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!