Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ti szoktatok hizni karácsonyko...

Ti szoktatok hizni karácsonykor? Ha igen mit tesztek ellene?

Figyelt kérdés
Vagy esetleh husvétkor? Ilyenkor mindig annyi finom hami :D

2019. dec. 14. 21:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
Nem. Mi nemcsak Karácsonykor szoktunk főzni, sütni. És máskor is finomakat szoktunk. Én nem szoktam soha direkt olyat főzni, amit nem szeretek. Ünnepekkor is ugyanúgy eszem, mint máskor. Nem zabálok, de nem is leszek lelkibeteg pár süti miatt.
2019. dec. 15. 12:40
 12/18 anonim ***** válasza:
25%
Nem szoktam. Szenteste én főzök a családomnak, sütit nem sütök, csak a gyerekeknek mákos gubát, lehet, hogy én is megkóstolom, ha nem leszek nagyon tele a vacsorával. 25-26-án megyünk a szüleinkhez, náluk általában eszek mindenből, de nem szoktam rosszullétig enni magam. Lesznek sütik is, valószínűleg eszek belőlük, de nem kilószámra. Utána itthon a szokásos ételeimet fogom enni.
2019. dec. 15. 12:48
 13/18 anonim ***** válasza:
25%

24. dél, apáméknál legalább 3 fogásos ebéd, ha nem én vezetek, akkor ital is fogy rendesen, este anyáméknál vacsora, anyai ágról unokatestvéremék is ott vannak, mindenki ott alszik, ergo megint evés ivás.

Másnap 25.-e dél, párom szüleinél ebéd, evés ivás.

26.-án apámékhoz jönnek le Pestről a nagybátyámék, mivel ott is alszunk, ezért evés, és sok-sok ivás, az éjfélig, vagy tovább tartó kártyázás közben.

Ezek után, természetesen mindenhol tukmálnak, hogy legalább egy kis süteményt vigyünk, ha már a gulyáságyúban lefőzött adagnyi töltött káposztából nem viszünk.

Ergo a bőséges túlevésre, plusz süteményre még alattomosan hozzájön a nagy mennyiségű alkohol is, azaz legalább 1-1,5 kiló felszokott jönni, de azt január-február környékén leszoktam adni. Húsvétkor nincs ilyen probléma, akkor tényleg csak 2-3 plusz sütemény van a rendes étkezéshez képest, a sonka, meg a tojás pedig nem hizlaló, főleg ha sok zöldséggel eszik.

2019. dec. 15. 14:26
 14/18 anonim ***** válasza:
37%
Nem szoktam sose hizni, mivel cukortartalmút nem ehetek. A rendes kajákból sem eszek többet, mint máskor, különben rosszul leszek. Nekem az ünnep inkább a pihenésről, családról, rég nem látott barátokról szól,mivel külföldön élek, és évi 1, max 2x megyek haza. N30
2019. dec. 16. 05:37
 15/18 anonim ***** válasza:
79%
Kire nem szalad fel ilyenkor 1-2 kiló? Ez is része az ünnepeknek :D
2019. dec. 16. 15:30
 16/18 anonim ***** válasza:
31%

Persze! De az ünnepeket élvezni kell, azért vannak!

És aki nem szeret enni, az a s.xet sem tudja élvezni igazán.

Majd januártól megint folytatom az egészséges életmódot - ott lesz rá az egész év.

Viszont a rendszeres testedzést az ünnepek alatt is tartom, mozogni nem árt!

2019. dec. 17. 15:05
 17/18 Coffelia válasza:
31%
Szoktam, januárban meg leadom. A december a számomra az ereszdelahajamat-kajálások ideje, a bőség ünnepe, és imádom :)
2020. jan. 2. 15:07
 18/18 anonim ***** válasza:
48%

Én mindig szoktam hízni ilyen alkalmakkor.

Nem csinálok semmit. Nem zavar. Nem vagyok kövér, de szeretnék hízni.

Általában nem is veszem észre, csak hogy nem jön fel a nadrágom deréktájt.

2020. ápr. 18. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!