Ti szoktatok hizni karácsonykor? Ha igen mit tesztek ellene?
24. dél, apáméknál legalább 3 fogásos ebéd, ha nem én vezetek, akkor ital is fogy rendesen, este anyáméknál vacsora, anyai ágról unokatestvéremék is ott vannak, mindenki ott alszik, ergo megint evés ivás.
Másnap 25.-e dél, párom szüleinél ebéd, evés ivás.
26.-án apámékhoz jönnek le Pestről a nagybátyámék, mivel ott is alszunk, ezért evés, és sok-sok ivás, az éjfélig, vagy tovább tartó kártyázás közben.
Ezek után, természetesen mindenhol tukmálnak, hogy legalább egy kis süteményt vigyünk, ha már a gulyáságyúban lefőzött adagnyi töltött káposztából nem viszünk.
Ergo a bőséges túlevésre, plusz süteményre még alattomosan hozzájön a nagy mennyiségű alkohol is, azaz legalább 1-1,5 kiló felszokott jönni, de azt január-február környékén leszoktam adni. Húsvétkor nincs ilyen probléma, akkor tényleg csak 2-3 plusz sütemény van a rendes étkezéshez képest, a sonka, meg a tojás pedig nem hizlaló, főleg ha sok zöldséggel eszik.
Persze! De az ünnepeket élvezni kell, azért vannak!
És aki nem szeret enni, az a s.xet sem tudja élvezni igazán.
Majd januártól megint folytatom az egészséges életmódot - ott lesz rá az egész év.
Viszont a rendszeres testedzést az ünnepek alatt is tartom, mozogni nem árt!
Én mindig szoktam hízni ilyen alkalmakkor.
Nem csinálok semmit. Nem zavar. Nem vagyok kövér, de szeretnék hízni.
Általában nem is veszem észre, csak hogy nem jön fel a nadrágom deréktájt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!