Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha a terhesség elötti súlyomná...

Ha a terhesség elötti súlyomnál soványabb leszek, az segiti az enyhénlógó hasam helyrehozását?

Figyelt kérdés

Visszamaradt egy mélyebb ránc az alhasamon ha állok, tehát enyhénlóg, ha fekszem lapos. Pár évvel ezelött a hájréteg a szemeremdombom is eltakarta

Terhesseg elött voltam 83, szulni mentem 118 kilóval, most vagyok 72. Nem tunt el teljesen a problema tehat , de összehasonlithatatlanul jobb, mint ahogy volt. Azt hittem mire eddig a súlyig elérek, megoldódik a gond. De nem teljesen oldódott meg. Az az érzèsem, hogy lehet még egy 5 kiló és lehet felhúzòdik az egesz , megszünik

Egyujjnyira szétnyilt hasizmom van az alhasamon.

Egy szulesem volt , csaszaros

167 magas

2019. dec. 7. 13:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
54%
Nem a szülés, és a szétnyílt hasizom a probléma, hanem a bőr, az 50 kg fogyás rengeteg, és a megnyúlt bőr már nem tud ehhez alkalmazkodni, hacsak nem vagy nagyon fiatal, szedsz kollagént, illetve a genetikád nagyon jó.
2019. dec. 7. 14:41
 2/11 anonim ***** válasza:
Az örökre ott marad, hacsak nem plasztikáztatsz.
2019. dec. 7. 14:42
 3/11 A kérdező kommentje:

Akkor miert húzódott szinte fel teljesen , csak még egy kevés rész maradt egy ujjnyi hájréteg . Miert nem húzódhat vissza ?

Es nem fogytam 50 kilót mert szules elött voltam 118 , abban benne volt a gyermek súlya es a magzatviz

2019. dec. 7. 14:45
 4/11 anonim ***** válasza:
74%
Attól hogy benne volt a gyerek súlya és a magzatvíz, még RAJTAD volt és ugyanúgy hatással volt a testedre, a bőrödre.
2019. dec. 7. 16:19
 5/11 A kérdező kommentje:

Igaz, 4 es .

Csakhogy nem mind zsir volt

2019. dec. 7. 19:38
 6/11 anonim ***** válasza:
+35 kilónál a gyerek+ magzatvíz max. 6 kiló, meg legyen mondjuk 4 a víz, tehát 25kiló plusz az zsír. És ugye már eleve kövér voltál a 83-mal.
2019. dec. 7. 19:47
 7/11 anonim ***** válasza:
Azért tűnt el egy adag lógó rész, mert annyit tudott a szervezeted vissza alakítani, plusz a fogyás. De ha 15 kilót fogysz is még, az az utolsó hurka már ott marad, végleges változás. Megnyúlt a bőröd. Bármelyik terhes nővel előfordult már.
2019. dec. 7. 21:48
 8/11 anonim ***** válasza:
Próbáld ki, fogyj még pár kilót és meglátod! Hiába mondják többen, nem törvényszerű, hogy ottmarad. Vannak szerencsések is, lehet te vagy az egyikük. Miért ne lehetnél? Legyünk optimisták!
2019. dec. 7. 21:59
 9/11 anonim ***** válasza:
Ugyanezzel a gonddal küzdök, bár én csak 60 kg vagyok, de ott az a kis lógó háj. Èn is azzal számolok, hogy ha fogyok még a terhesség elötti súlyom alá, akkor az felhúzódik és nem fog lógni. A munkatársam így csinált, és neki felhúzódott. Bár ö tornázott is mellette, nem keveset. Èn is tornázom és mindig edzettem. Javaslom neked is, hogy kezdj el, de legeslegelöször hozd rendbe az 1 cm-re szétnyílt hasizmot, mert az is sokat segíthet.
2019. dec. 8. 05:19
 10/11 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, azt elfelejtettem írni, hogy nekem is császárom volt.
2019. dec. 8. 05:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!