Vékony lányból még vékonyabb?
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy modellként dolgozom illetve a szabadidőmben szépségversenyekre járok, azonban az elmúlt nyáron felszedtem 2-3 kilót magamra. Szeptembertől egészen novemberig egészségesen étkeztem és heti 3x fél órát tornáztam. A környezetemben mindenki szerint látszik a változás, de a centi szerint stagnálnak a méreteim a mérleg pedig plusz 3 kilót mutat. A két hónap alatt egyetlen csalónapom sem volt, így nem értem hogy jöhetett fel plusz kiló.
A kérdésem ehhez kapcsolódóan ha vékonyabb derekat, combot és feneket szeretnék milyen testmozgással érhetném el? 2-2 centit kellene lefaragnom a fenekemből illetve combjaimból ahhoz hogy folytathassam a karrierem!
Köszönöm a válaszokat!
Leirod egy diétás napod, mikor mit és mennyit eszel?
Egyebkent szerintem az izom, es most elakadt a fogyás. Pár napig toltsd fel magad, egyél, majd folytasd ugyanugy a diétád
Hány éves vagy?
Lehet hogy egyszerűen noiesedsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!