Mennyit kellene bicikliznem?
18 éves vagyok, 97 kiló és lány. Legproblémásabb területeim a combom és a fenekem. mennyit kellene bicikliznem, hogy látványos eredménye legyen?
Nem akarok abba a hibába esni, hogy tekerek napi 30 percet és az szinte semmit sem ér.
Heti hány alkalommal kellene bicajoznom?
178 centi vagyok és az utcán bicikliznék. Nincsenek műszereim amikkel a pulzusomat stb-t tudnám mérni. annyit szeretnék leadni, hogy utánna futhassak.
Azt gondolom, hogy a legideálisabb az lenne, ha heti 4-5 alkalommal bringáznál, és egy alkalommal minimum 40 percet. 97 kilósan nem tudom mennyire fogod bírni, de ha kevesebbel kezded, az sem baj, a lényeg, hogy rendszeresen csináld és mindig emelj egy picit az adagon. Ha minden alkalommal csak 1-2 perccel tovább tekersz, már az is jó.
Ha emellett a kajálásra is odafigyelsz, akkor tutira lesz eredménye!
Egyébként meg megjegyzem, hogy nincs is szükség semmilyen pulzusmérőre. Én sosem néztem, mennyi a pulzusom, csak felpattantam a bringára és tekertem amennyi jólesett, olyan tempóban, hogy azért ne aludjak el menet közbe, de ne is szédüljek le már 2 km után, és mégis lett eredménye. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!