Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit kellene bicikliznem?

Mennyit kellene bicikliznem?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, 97 kiló és lány. Legproblémásabb területeim a combom és a fenekem. mennyit kellene bicikliznem, hogy látványos eredménye legyen?

Nem akarok abba a hibába esni, hogy tekerek napi 30 percet és az szinte semmit sem ér.

Heti hány alkalommal kellene bicajoznom?

178 centi vagyok és az utcán bicikliznék. Nincsenek műszereim amikkel a pulzusomat stb-t tudnám mérni. annyit szeretnék leadni, hogy utánna futhassak.

2010. júl. 19. 12:02
 1/6 anonim ***** válasza:

Azt gondolom, hogy a legideálisabb az lenne, ha heti 4-5 alkalommal bringáznál, és egy alkalommal minimum 40 percet. 97 kilósan nem tudom mennyire fogod bírni, de ha kevesebbel kezded, az sem baj, a lényeg, hogy rendszeresen csináld és mindig emelj egy picit az adagon. Ha minden alkalommal csak 1-2 perccel tovább tekersz, már az is jó.

Ha emellett a kajálásra is odafigyelsz, akkor tutira lesz eredménye!

Egyébként meg megjegyzem, hogy nincs is szükség semmilyen pulzusmérőre. Én sosem néztem, mennyi a pulzusom, csak felpattantam a bringára és tekertem amennyi jólesett, olyan tempóban, hogy azért ne aludjak el menet közbe, de ne is szédüljek le már 2 km után, és mégis lett eredménye. :)

2010. júl. 19. 12:36
 2/6 anonim válasza:
Figyelj az evésre ez nagyon fontos....de sokkal többől áll.Ne csak biciklizz..az önmagában kevés.Mozgass meg mindent. Fuss,bicajozz,edz,de semmiképpen se erősítsd,mert attól csak vastagabb lesz.A legjobb rá a futás.rengeteg.Zsírégetés.30 percek majd emeled.Ha égetni akarsz.1 per teljes erőbedobással fuss majd 1 erc séta és ezt egymás után sokszor!!!!
2010. júl. 22. 18:01
 3/6 A kérdező kommentje:
Csak az a baj, hogy sok a túlsúlyom és nem merek futni a térdeim miatt.
2010. júl. 22. 21:05
 4/6 anonim válasza:
ne megerőltetően akkor:)de próbáld meg:)
2010. júl. 22. 22:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Ha nem akarsz futni, ne fuss. Nekem nincs egy deka súlyfeleslegem se, a térdeim mégis kinyiffantak a futástól, mikor elkezdtem nemrég. Inkább maradok továbbra is a biciklizésnél. Ha rendszeresen csinálod, azzal is nagyon szép eredményeket tudsz elérni. :)
2010. júl. 23. 08:13
 6/6 A kérdező kommentje:
Te mennyit tekersz és eddig mit sikerült elérned? Mióta biciklizel?
2010. júl. 23. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!