Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit kell szoba bicikliznem...

Mennyit kell szoba bicikliznem hogy vékonyodjon a combom? A hátsómból is lefaraghatok vele?

Figyelt kérdés
Vagy norbi dvdvel mennyi idő alatt csökken a ruhaméret? 175/69
2009. nov. 9. 21:21
 1/5 anonim ***** válasza:
90%
en 176 vagyok es 70, voltam kevesebb is tobb is. Szerintem inkabbb "norbizz" sok ido kell de eredmenyesebb, a biciklitol nekem olyan "marhalabaim" letek.
2009. nov. 9. 21:29
 2/5 anonim válasza:
91%
Ha pé. Norbi kick-box-ot végigizzadod minden másnap, vagy akárminden nap, akkor 2-3 hét után látványos lesz az eredmény. nekem bejött. a bringázástól szerintem erősödni fog a combod.
2009. nov. 9. 23:04
 3/5 anonim ***** válasza:
89%
Biciklitől tényleg erősödik a combod. Fuss vagy norbi DVD.
2009. nov. 9. 23:58
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Akkor is erősödik a comb a bicajtól, ha könnyű fokozaton, de gyorsabban tekerek? Én szeretek a TV előtt tekerni, vagy ha zenét hallgatok, akkor könnyebben megy. De nem szeretnék vastagabb combokat, inkább fogyni szeretnék. Szerintetek mit csináljak? Kick-boxolni szoktam + Rubint Réka. Futás kizárva, mert este érek haza munkából, és már hideg és sötét van.
2009. nov. 10. 08:24
 5/5 anonim válasza:

második vagyok. variáld a kettőt össze, más izmokat mozgat meg a bringázás, és mást Norbi. az a legjobb. egyik nap ezt, másik nap amazt.

egyébként nekem 3 hónap intenzív Norbizás után is elkezdtek vastagodni a combjaim.

ja és figyelj a táplálkozásra is, mert a mozgás nem minden ha fogyni akarsz.

2009. nov. 10. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!