Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyókúra közben lehet enni...

Fogyókúra közben lehet enni főtt krumplit?

Figyelt kérdés
Szeretném változatosabbá tenni étrendem. Olvastam már több helyen is, de még sehol sem találtam konkrét leírást. Heti 2-3 alkalomra gondoltam ebédre, kb. 3 szem vízben főtt krumplit ehetnék-e? (só nélkül, valami zöldséggel)
2010. júl. 19. 11:10
 1/5 anonim ***** válasza:

persze hogy jó! majd jönnek az okosak hogy jaaj ne mert szénhidrát, ami igaz, DE rengeteg olyan anyag van benne ami az emésztésre is jó hatással van (többekközött!)

főve tökéletes!

2010. júl. 19. 11:17
 2/5 anonim ***** válasza:
a legjobb a héjában főtt burgonya! de persze, lehet enni! a szénhidrátra ugyan úgy szüksége van a szervezetre mint a rostra, zsírra fehérjére (nem ebben a sorrendben)
2010. júl. 19. 11:27
 3/5 anonim ***** válasza:
szerintem változatosabb étrendet csinálj ne egyél ugyanazt 2-3 napig ehetsz rizst is meg tésztát a lényeg hogy zöldséggel vagy csirkemellel és mozogj is naponta
2010. júl. 19. 11:28
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Persze, nyugodtan egyél. :) Hm. Most én is megkívántam. :D

Egyébként nem a 3 szem főtt krumplival van a baj a diétában, hanem az egy kiló, olajban kisütött, fél zacskó sóval nyakon öntött sült krumplival, amit az ember az esti filmnézés közben majszol el a fotelban. :D

2010. júl. 19. 12:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Persze. Én is fogytam, és szoktam enni főttkrumplit.:)
2010. júl. 19. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!