Fogyókúra közben lehet enni főtt krumplit?
Figyelt kérdés
Szeretném változatosabbá tenni étrendem. Olvastam már több helyen is, de még sehol sem találtam konkrét leírást. Heti 2-3 alkalomra gondoltam ebédre, kb. 3 szem vízben főtt krumplit ehetnék-e? (só nélkül, valami zöldséggel)2010. júl. 19. 11:10
1/5 anonim válasza:
persze hogy jó! majd jönnek az okosak hogy jaaj ne mert szénhidrát, ami igaz, DE rengeteg olyan anyag van benne ami az emésztésre is jó hatással van (többekközött!)
főve tökéletes!
2/5 anonim válasza:
a legjobb a héjában főtt burgonya! de persze, lehet enni! a szénhidrátra ugyan úgy szüksége van a szervezetre mint a rostra, zsírra fehérjére (nem ebben a sorrendben)
3/5 anonim válasza:
szerintem változatosabb étrendet csinálj ne egyél ugyanazt 2-3 napig ehetsz rizst is meg tésztát a lényeg hogy zöldséggel vagy csirkemellel és mozogj is naponta
4/5 anonim válasza:
Persze, nyugodtan egyél. :) Hm. Most én is megkívántam. :D
Egyébként nem a 3 szem főtt krumplival van a baj a diétában, hanem az egy kiló, olajban kisütött, fél zacskó sóval nyakon öntött sült krumplival, amit az ember az esti filmnézés közben majszol el a fotelban. :D
5/5 anonim válasza:
Persze. Én is fogytam, és szoktam enni főttkrumplit.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!