Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 26 éves nő vagyok.164 cm és...

26 éves nő vagyok.164 cm és 64 kiló. Szerintetek mennyit kellene fogynom, hogy ideális testsúlyom legyen?

Figyelt kérdés
2019. nov. 25. 09:49
1 2 3
 21/22 Kamikaze0521 válasza:
Semmit.
2019. nov. 30. 10:24
 22/22 Meton ***** válasza:
50%

Mindenkinek más az ízlése. Nekem az 55 kg nagyon kevés, azt tudom. Nem olyan rossz, de pont az a kategória, ami ruhában sokkal jobban néz ki, mint ruha nélkül. Lehet, hogy nincs rajta zsír, de pont az a vékony zsírréteg adja meg a formát. Persze, hogy van egy kis pocakja, de pont attól szexi. A kocka hasú nőktől borsózik a hátam. És itt nem azokra gondolok, akik keményen edzenek és izmosak, hanem akik szét fogyózzák magukat. A pocaknak is megvan a formája, mint minden másnak. Nem deszka, hanem szép, formás.

Persze aki saját magán azt nézi, hol van még két gramm zsír, az máson is ezt fogja látni. A kigyúrt testről is megoszlanak a vélemények. Persze vannak szépen kidolgozott izmok, amikben kemény munka van. De ez nem szép. A szép az, amikor minden harmonizál. Hasonlítsuk össze mondjuk egy Dávid szobrot és egy Schwarzenegger alkatot, melyik a szebb? Szerintem inkább a Dávid szobor. De mint mondtam, mindenkinek másra áll be a szeme.

2020. jan. 25. 07:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!