26 éves nő vagyok.164 cm és 64 kiló. Szerintetek mennyit kellene fogynom, hogy ideális testsúlyom legyen?
Mindenkinek más az ízlése. Nekem az 55 kg nagyon kevés, azt tudom. Nem olyan rossz, de pont az a kategória, ami ruhában sokkal jobban néz ki, mint ruha nélkül. Lehet, hogy nincs rajta zsír, de pont az a vékony zsírréteg adja meg a formát. Persze, hogy van egy kis pocakja, de pont attól szexi. A kocka hasú nőktől borsózik a hátam. És itt nem azokra gondolok, akik keményen edzenek és izmosak, hanem akik szét fogyózzák magukat. A pocaknak is megvan a formája, mint minden másnak. Nem deszka, hanem szép, formás.
Persze aki saját magán azt nézi, hol van még két gramm zsír, az máson is ezt fogja látni. A kigyúrt testről is megoszlanak a vélemények. Persze vannak szépen kidolgozott izmok, amikben kemény munka van. De ez nem szép. A szép az, amikor minden harmonizál. Hasonlítsuk össze mondjuk egy Dávid szobrot és egy Schwarzenegger alkatot, melyik a szebb? Szerintem inkább a Dávid szobor. De mint mondtam, mindenkinek másra áll be a szeme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!