Mi a rákért kell a tejfölbe cukrot tenni? (vannak neves! Márkák, amelyek hozzáadott cukrot tartalmaznak)
Figyelt kérdés
2010. júl. 19. 07:59
11/13 A kérdező kommentje:
meg nem is azt mondtam h az erkélyen tarts tehenet és termeld meg a zöldséget/gyümölcsöt magadnak... de ha megnézed Bp. környékén a kerteket nagyon kevés az ahol van egy kis vetemény... meg ott a piac, stb., szerintem nem feltétlenül kell megvenni a kész kajákat, el lehet készíteni... szerintem...
2010. júl. 19. 11:35
12/13 anonim válasza:
Mert fáradtak/fásultak az emberek, 8 (10-12) óra meló után nem igazán van kedvük még kertészkedni. (Bármilyen kicsi a kert, idő és pénz gondozni... pl. öntözés, permetezés, kapálás.) Olcsóbban meg lehet venni tecsóban. Persze a kerti finomabb, mint amit éretlenül leszednek, és megrohad, mielőtt megérne.
Egy csomó mindent meg meg se lehet termelni, hús, tejtermék, felvágott...
Készételt én se veszek, bár a menza sokszor nem elkerülhető, lásd: munka, este későn se kedvem, se időm mindig főzni, főleg változatosan... és ahhoz be is kell vásárolni... az is idő, főleg ha az ember olcsóbban akar, nem a kisboltban a sarkon. És... sokszor 2 személy főzni többe kerül, mint a menza.
13/13 A kérdező kommentje:
és a pénz fontosabb mint az egészséged (10-20 év múlva meg panaszkodni fognak az emberek a gyógyszerárakra...)
2010. júl. 19. 15:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!