Izmosodjak, vagy fogyjak abban az esetben ha nem vagyok kövér, sem pedig sovány?
Leírom, hogy értelmesebb legyen a kérdés, mert fent elég hülyén írtam le.
Valahogy azt kéne kivitelezni, hogy a súlyom maradjon ugyanakkora, de viszont 5kg zsírt, izommá kéne változtatnom.
Akkor fogyjak előtte 5kgt, és utána szedjek rá izmot, vagy van arra lehetőség hogy nem kell lefogyni, csak zsírt átalakítani edzèssel izommá?
A problémám az, hogy nem vagyok elég erős bizonyos fizikai munkákhoz, amit a jövőben szeretnék csinálni, és még amúgy is szeretném formába hozni magam.
Ha valamit értelmetlenül írtam le elnézést, csak kicsit össze vagyok zavarodva.
Köszönöm a válaszokat előre is.
Még pár dolog amit kifejtettem:
5 kg feleslegem van, ami szerintem belefér a normál kategóriába.
Ami változni fog:
Kerèkpárral járok munkába
Otthon fogok edzeni, hogy mit azt nem tudom de edzőterembe nincs lehetőségem menni, idő hiányában, mert így is csak 1 órám marad edzeni otthon.
Valószínűleg teljes edzéseket fogok csinálni (a netről nézek), súlyzókat pár napon belül meghozzák.
Jelen esetben tök mindegy hogy nézek ki.
Csak annyi lenne a lényeg hogy egy punnyadt testből sportosabbat szeretnék csinálni, hogy a későbbiekben ne legyek elhízva egyrészt, másrészt pedig megtudjak olyan dolgokat is csinálni, amik nehezebbek.
2. Köszönöm a választ!
Akkor így fogom csinálni.
Igyekszem mindenre figyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!