Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 8 hónap alatt hány kilót...

8 hónap alatt hány kilót lehet ledobni diétával és csak otthoni tornával?

Figyelt kérdés
Az elmúlt 1 év alatt 80 kg-ról 145 kg lettem és eléggé idegesít :(
2019. nov. 17. 23:51
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Már 1 éve éjszakai műszakot tolok napi 6-7 energia italt iszok enni ugyan annyit eszek mint eddig csak annyi, hogy este 9 kor reggelizek, hajnalban 4 körül megebédelek nappal meg alszok 5-6 órát.
2019. nov. 19. 04:55
 12/15 anonim ***** válasza:
Ha cukrosat iszol, érdemes lenne mentesre vàltani.
2019. nov. 19. 14:01
 13/15 anonim ***** válasza:
58%
Majdnem mindegy ennyinél, hogy cukros-e... Szerintem energiaital kuka (max. heti 1 db), helyette inkább kávézz vagy teázz. Gondolom, azért nyomod ennyire a koffeint, mert egész éjszaka dolgozol, nem lehet könnyű. Maga az éjszakai műszak is elég káros a hormonjaidra nézve, a túl sok koffein se jó. Kíváncsi lennék, hogy így is tudsz-e majd fogyni, majd írd meg, hogy haladsz!
2019. nov. 19. 14:29
 14/15 anonim ***** válasza:

Marhàra nem mindegy hogy cukros e az amit iszik. Hogy energiaital az lényegtelen. Én is iszom rendszeresen mert szeretem, nem keveset, cukormentesen, mégis fogyok folyamatosan.

Ha kàvét vagy teát akarna inni a kérdező, valószínű azt inna.

2019. nov. 19. 16:59
 15/15 anonim ***** válasza:
3#as úgy érted h Yaoi videókra tornáztál ?!
2019. nov. 26. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!