Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Aki szokott magában zöldséget...

Aki szokott magában zöldséget enni csak úgy, micsodát?

Figyelt kérdés
Ami megfizethető is. En répát szoktam ragcsálni, de már eléggé unom.
2019. nov. 17. 10:27
 1/10 anonim ***** válasza:
73%
Répa, cékla, uborka, spenótlevél, karalábé, cukkini, káposzta, jégsaláta, brokkoli.
2019. nov. 17. 10:35
 2/10 anonim ***** válasza:
40%
Uborka, karalábé, paradicsom, paprika, sütve pedig sütőtök, meg szinte bármi bármivel összekeverve.
2019. nov. 17. 10:51
 3/10 anonim ***** válasza:
40%

Sütve/szárítva sokkal finomabbak a zöldségek. Én vettem egy food dehydratort, azzal szoktam chipseket készíteni répából, hagymából, édesburgonyából, céklából, fodros kelbõl vagy tökbõl.

De a sütõben is ki lehet õket szárítani alacsony hõfokon, csak úgy kicsit hosszadalmas.

2019. nov. 17. 10:57
 4/10 anonim ***** válasza:
23%

Én tejtermékkel együtt szoktam.

Meg zöldséglét veszek készen.

Párolhatod vagy sütheted is és húst, mártást ehetsz mellé.

Vagy egy aprítót vegyél és többfélét tegyél bele, esetleg gyümölccsel lehet keverni.

Smoothie-nak hívjék, mafgyar

2019. nov. 17. 14:01
 5/10 anonim ***** válasza:
20%
... magyarul szmötyi.:)
2019. nov. 17. 14:01
 6/10 anonim ***** válasza:
16%
Angol zellert szoktam rágcsálni néha.
2019. nov. 17. 14:12
 7/10 anonim ***** válasza:
31%
Répa, paprika, retek, uborka, karalábé, káposztalevél.
2019. nov. 17. 16:26
 8/10 anonim ***** válasza:
23%
Éppen lilakáposztát eszem :-) Felcsíkoztam úgy, mint a fehérkáposztát a paradicsomos káposztához szokták, és itt van egy nagy tálnyi mellettem.
2019. nov. 17. 16:57
 9/10 A kérdező kommentje:

Sziasztok,

Koszonom, hogy írtatok! :)

Nem vagyok annyira nagy zöldséges sajna, így pl uborkát nem tudmék magaban enni, de a karalábè nagyon hozzám illő ötlet. A káposztát is szeretem üresen, de sajna fáj tőle a hasam. Viszont beprobalkozom most a lilakaposztaval, hatha attol nem fog. :D

2019. nov. 21. 08:59
 10/10 anonim ***** válasza:
50%

Szia!

Lehet az a bajod a káposztával, hogy nagyon rostos. A rost mennyiségét csak lassan szabad növelni, és sokat kell mellé inni. Ha ezt nem tartod be, akkor tényleg tud hasfájást (hasmenést vagy székrekedést és extra gázképződést, böfögést, sok szellentést) okozni.

2019. nov. 21. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!