Milyen módszert ajánlanátok?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok. Tanulok es dolgozok. Nem tudok beiktatni a mindennapjaimba 1-2 órás futásokat, de viszont szeretnék fogyni. Valami lájtos mégis hatásos módszert szeretnék, mindenféle csodabogyók és órákig tartó futások nélkül. Mit tanácsoltok?2019. nov. 15. 08:01
1/5 anonim válasza:
Jó lenne, ha leírnád, hány cm, kg vagy, milyen az alkatod és mennyit szeretnél fogyni.
3/5 A kérdező kommentje:
18 vagyok 85 kg
Igazabol telt vagyok. Cicim nagy (hatha beleszamit :D) hasi resz az ami inkabb zavar
2019. nov. 23. 21:42
4/5 A kérdező kommentje:
Es 163 cm magas :D
2019. nov. 23. 21:43
5/5 anonim válasza:
Egészségesebb étrend. Legyen benne sok zöldség, elég fehérje (hús, tojás stb.), és minél kevesebb finomított szénhidrát (liszt, cukor), feldolgozott étel, üdítő, nasi. Ha nincs sok időd mozogni, az otthoni tornát javaslom, keress hozzá a neten videókat. Ha naponta csak 15 percet tudsz rá szánni, az is jobb, mint a semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!