Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen módszert ajánlanátok...

Milyen módszert ajánlanátok nekem?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Ha számokról beszélünk, egyáltalán nem vagyok kövér, viszont jó úton haladok affelé hogy elhízzak. Hurkák a hasamon, úszógumi, egyre nagyobb fenék, a karjaimon is kezd lógni a bőr, már nem olyan feszes mint régen. Fiatal vagyok (22 éves).

Nagyon-nagyon lusta vagyok, ezért számomra egy olyan módszer lenne megfelelő ami nem szigorú szabályokra van támasztva, és nem időre kell. Nem baj ha lassan érem el a kívánt hatást, hiszen mint írtam, nem vagyok elhízva. De nem is szeretnék eljutni odáig, csak vissza szeretném kapni a kerek fenekemet, a vékony derekamat és a lapos hasamat...

Nem igazán értek a fogyókúrákhoz és az edzéstervekhez szóval egy kis segítség jól jönne :(

2019. máj. 9. 18:20
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Kalóriadeficit és mozgás. Ez a két alappillére a fogyásnak.

Csökkentsd a cukorbevitelt, egyél többször kisebb adagokat, próbálj meg egészségesebben étkezni.

A mozgáshoz meg annyit, hogy így látatlanban és azután, hogy te magad írtad lusta vagy nehéz bármit is ajánlani. Esetleg séta (akár futással egybekötve), biciklizés, úszás... Rengeteg sportolási forma van, de ha nem akarsz rá külön időt szánni, akár ha panelban laksz, akkor ott a lépcsők naponta párszor fel-le, akár filmnézés közben is tudsz mozogni (helybenfutás, guggolás, akár jóga...) a lehetőségek tárháza végtelen.

2019. máj. 9. 21:59
 2/2 anonim ***** válasza:
50%
Ha nem tartod be amit csinalni kell akkor valaszthatsz barmit nem fog semmi sikerulnie. Dontsd el akarod-e vagy sem. Igy nem fog menni.
2019. máj. 10. 03:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!