Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha ket nap egymas utan nem...

Ha ket nap egymas utan nem eszek dietasan de ket nap alatt se jon ossze a +7000kcal ami egy kilo hizas ugye, akkor csak stagnalni fogok? Illetve ha valaki ket napig sokat eszik boven 7ezer kcal felett akkor hh megse hizik?

Figyelt kérdés

1. mindig mondjak,hogy 1 kilo hizashoz +7000kcalt kell bevinni (az alapanyagcsereden kivul)

ha ket napig valaki tobbet eszik mint a dietas étrendje de megse annyival, hogy ez plussz 7ezer kcal legyen akkor stagnal?

2. Hogyhogy nem hizik attol valaki ha sokaig dietasan eszik es utana mondjuk ket napig 10-20ezreket is akár?

ezek puszta kivancsisagbol jovo kerdesek mert nem igazan ertem :)

2019. nov. 14. 10:32
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem tiszta, hogy mit akarsz tudni, de ha jól gondolom..

Egy hosszútávú diétát nem törnek meg a kilengések 1-2 napig, mert a mérlegen mutatott súly nők esetében a ciklustól is függ, a víz fogyasztás is mutatkozik, az ürítés is befolyásolja. Egyszeri mérlegre állás gyakorlatilag 0 információ.

2019. nov. 14. 11:18
 2/4 A kérdező kommentje:

igen ezt ertem.

de igen a kerdesem az lenne hogy 1-2 kilenges hogyhogy nem tori meg a dietat ha megis megeszel sokkal tobbet - akar annyit hogy az 1kilo zsir legyen (+7ezer kcal)

2019. nov. 14. 11:21
 3/4 anonim ***** válasza:
1kg zsír és a 7000kcal amin lovagolsz nem tudom, honnan jött, hülyeség. Ha számolod a kalóriát, az sosem pontos, mint a deficit sem.
2019. nov. 14. 18:13
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Én csak magamból tudok kiindulni. Általában 1600 kcal-t eszek egy nap (+/-100 kcal), ezzel tartom is a súlyomat. Nehezen tudom elképzelni, hogy képes legyek 3500 kcal-val többet tudjak enni ennél, főleg nem 2 napon keresztül. Ha mégis megtörténne, valószínűleg elrontanám a gyomrom vagy hasmenésem lenne másnap, így a plusz kalóriák egy része nem is tudna hasznosulni. Vagy a zabálást követő napon nem tudnék annyit enni, mint szoktam. Így a megszokott súlyom hamarosan helyreállna.

Amit még szoktak mondani, a szervezet energiafelhasználása sem mindig ugyanannyi, többlet esetén valamelyest gyorsulhat is az anyagcsere.

Egy zabálós nap után lehet több víz és salakanyag is a szervezetben, ami később ugyanígy le is mehet. Tehát a mérleg se tudja pontosan megmutatni, mennyit híztál.

Én úgy gondolom, nem két naptól hízik meg az ember, hanem attól, ha hosszabb távon mindig többet eszik valamivel a szükségesnél. Ugyanígy, két nap alatt nem lehet tartósan fogyni sem.

2019. nov. 14. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!