Túllőttem a célon? (lent kifejtem)
Nem tudom mennyit szabadna ennem, nem értek hozzá. Ez nagyon sok volt mára, úgy hogy még vacsorázok? Reggelire egy kakaós csiga, ebédre egy nagy ételhordónyi grízes tészta 4 teáskanál lekvárral.
Valaki esetleg tudna egy olyan étrendet ajánlani, amiben nem adott a lehetősége a diétás ételek fogyasztásának? (a családom nem engedi, csak a fehérliszt és cukor mindörökké)
Mennyiségtől függetlenül ez nagyon rossz. Csak szénhidrát, gyakorlatilag 0 fehérje.
Hús, tojás, zöldségek, jó zsírok kellenek.
Ha nincs lehetőséged külön főzni, azt kell enned, amit kapsz, akkor is van választásod, hogy csak feleannyit eszel, két kenyér helyett egyet választasz, vagy inkább hihagyod.
És mi a cél? 35 kilósan meghalni a korházban?
Keress fel egy pszichológust. Te se meg a családod se csináljátok jól. Anyádat is vidd magaddal.
Neked normálisan kéne enned (meg látnod magad), családnak meg nem kéne tukmálni a szénhidrátot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!