Böjtöléssel hogy lehet fogyni?
3 tojás+ pörkölt köret nélkül. zöldségből akármi 1-2 kivétellel
pl: sok káposzta, karalábé, retek, cékla, ritkán répa és paradicsom. és csonthéjasból is keveset.
Gyümölcsöt nem igazán mer ásványból oké, de és 90% cukor ami a koplalást kínzássá teszi.
meg amiről senki nem beszél, hogy a hús is fürdik az ásványi anyagokban
pl: gyümölcsel tényleg mazohizmus koplalni
amikor lusta voltam a tojást csak nyersen lenyeltem(nem kötelező, ha sütve főzve jobban ízlik) 9 percet spóroltam :)
ja szidhat aki akar:)
részemről csak ismételném magam, csak a fölöslegest hagytam ki pl: tészta, rizs, krumpli, bab, gyümölcs
általában 7óra kűrül ettem és semmi étvágyam nem is volt a sok zsíros ételtől
A böjt az, amikor nem veszel magadhoz táplálékot.
Ha husit eszel zöldséggel az már nem böjt, hanem szénhidrátszegény étrend és semmi köze a böjthöz, viszont fogyáshoz ideális!
az más, hogy mindenki mit ért böjt alatt
pl: 3-6 óra alatt teljesen kiürül a szénhidrát
ha elfogyott akkor megkezdődik a májban a zsír lebontás
ha nem eszel szénhidrátot akkor a máj egy idő után hozzászokik és elégé hatékony lesz.
16 óra után már elkezdi felemészteni a megkövesedett hulladékot fehérjét( rosszul összerakott, megkövesedett, stb)
ezért ettem tojást, hogy pótoljam a napi egyszeri evéssel, de a húsban is van fehérje
ha engem kérdel a böjt nem egy heti éhezést jelent, meg igen tág, hogy mit értünk koplalás alatt, napi egyszeri evést én csak dicsérni tudom
ha két napig nem eszel vagy három az sok izom vesztéssel jár, de akkor sem káros a szervezetre amíg van honnan kinyerni.
2016-ban egy japán tudós nobeldíjat kapott mer bebizonyította a böjtölés előnyeit és ő is azt nyilatkozta, hogy elég egyszer egy nap.
Ezt azoknak, akiknek fingjuk nincs, mihez szólnak hozzá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!