Hogyan tudnék változtatni az étkezésemen?
Szeretnék változtatni az étkezésemen, viszont nem tudom hogyan tudnék változást beiktatni.
Nagyon rosszul étkezem és ezen szeretnék változtatni, ehez szeretnék tippeket, segítséget kérni, hogy hogyan vigyek bele egy rendszerességet illetve hogyan szánjam rá magam a délelőtti étkezésre.
Általában úgy néz ki egy napom, hogy 7 és 8 között kelek vagy keltenek hogy kell segítsek(ez a gyakoribb) felöltözök és segítek nevezhetjük munkának is.
Folyamatos tevékenységről van szó így délután 2-3 között végzek ekkor eszek gyorsan valamit általában nagyon megkívánom az édességet gondolom mert a cukorból tud a szervezetem gyorsan energiához jutni. pl. egy sportszelet és utána 4-ig nem is eszek mert dolgozok tovább. 4 után gyorsan tele eszem magam és utána 9 körül ismét és 1-ig fent vagyok. Az az érdekes, hogy délelőtt és munka közben egyáltalán nem érdekel a kaja csak az adott feladat érdekel.
Ez így elég káosz tehát az étkezés:
14:00 1db kisebb csokoládé pl. sportszelet
17:30 tele eszem magam
21:00 szintén tele zabálom magam.
Ha valahogy rávenném magam a rendszeres étkezésre akkor szerintem nem lenne az édesség evészet és az esti zabálás.
Erre szeretnék tippet, hogy mivel és hogy kezdhetném el.
Azért nem érdekel reggel a kaja, mert este telezabálod magad.
Ez csak elhatározás kérdése. De pár tipp;
Tervezd meg, mikor eszel. Jegyezd fel, állíts be ébresztőt, akármi
Tervezd meg, mit eszel
Tervezd meg, mennyit eszel
Feküdj le előbb.
Tedd előbbre a vacsorát
Reggelizz
Igyál többet
Igy hirtelen ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!