Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha ma ettem 3 májkrémes fehér...

Ha ma ettem 3 májkrémes fehér kenyeret, akkor?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnék még megszabadulni 2 kg-tól! Hogyan csináljam? Félek, hogy most reggelire evett kenyerek miatt elrontottam! Ettem még egy zöld almát is. Ma már csak azt fogok enni. Mit tegyek?

Futni nem tudok, mert eleve rosszul leszek mindig a melegben kicsi korom óta. Bicajom nincs! Milyen mozgást ajánlotok, amit szobában is lehet? HELP!

2010. júl. 17. 10:13
 1/5 anonim ***** válasza:
95%
ja, koplalj csak a nap hátralévő részében, mert ettél reggelire normálisan...lökött liba
2010. júl. 17. 10:19
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Mert attól nem leszel rosszul, ha nem eszel semmit. -.-"

Kardio edzés nélkül nem fog rendesen lemenni az a 2 kg, sazóval nyomás futni.

2010. júl. 17. 10:38
 3/5 anonim válasza:

Ne koplalj! Persze az nem baj, ha most addig nem eszel amíg éhes nem leszel, sőt ezt tartsd mindig. Persze nem azt mondom, hogy amikor már meg sem tudsz mozdulni úgy fáj a hasad. nem. amikor érzed, hogy nem csak azért ennél, hogy egyél, hanem tényleg szükséged van rá, akkor egyél. És reggelire nyugodtan ehetsz, de egyél utána is.

Szobában lehet tornázni.

2010. júl. 17. 10:39
 4/5 anonim ***** válasza:
szia.. lehet hogy kicsit tényleg sok 3 fehér eknyér de mivelreggelire etted szerintme simán lemozgod a napa altt enm kell koplalnod ha 2 kg vans zó de vigyáz 3kg egy oda vissza suly naponta változik a suly és általába 3 kg ami fel le megy szovala rra nagyon oda kell figyelni hogy megtartsad. am méé pont 2 kilot? (ha tartasz egy lé böjt napot szerintme simán lefogysz 3 kilot csak azzal az a baj vissza is lehet hizni gyorsan .s )
2010. júl. 17. 10:39
 5/5 anonim ***** válasza:
ez hülyeség,lustaság az egész,figylej fuss este,ha kella ház körül,én is ezt csinálom,és ment egy óra,vagy,ha nagyon unoma körözgetést elmegyek anyámmal ki az utcára,persze este,és én se bírom a meleget,futni se tudtam soha,először 200m.t tudtam futni egybe utána kész,ma már 8 km is megy:)szóval hajrá!
2010. júl. 17. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!