Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy vegyem rá magam?

Hogy vegyem rá magam?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy sehogy se tudom rávenni magam a fogyásra, pedig nem kellene sokat leadnom, csak kb 6-7 kg-t. Idegesít, hogy mások leadnak 20 kg-t is akár, én meg ennyire se tudom rávenni magam. Edzeni nem nagyon van időm, meg helyem se nagyon, kicsi a ház. Enni azt eszek ami van itthon, ami általában nem vmi egészséges. Mit tehetnék?
2019. okt. 24. 16:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Tudatosítsd . Semmi nass , akkor egyél ha éhséged van nem mikor vágyad ! Nem könnyű .Elvonási tünetek beidegződött receptek szokások vadul tombolnak .
2019. okt. 24. 19:01
 2/7 anonim ***** válasza:
58%
Sehogy.
2019. okt. 24. 22:25
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

keríts időt, csinálj helyet. már amennyiben ez fontos neked. ha nem, akkor mondhatod továbbra is, hogy nincs időd, nincs helyed, de akkor nem ér nyafogni, hogy mások miért fogynak. válassz.

egyébként egész jó elhatározás, hogy akarj erős lenni. nem lefogyni vagy jól kinézni, hanem erős lenni, egy olyan testtel, ami sok mindenre képes. engem ez nagyon motivált.

2019. okt. 25. 00:28
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Fejben döntsd el, és tegyél érte, minden àldott nap. Életmódvàltàssal lehet egészségesen, tartósan fogyni. Én màrciusban vàltottam, eddig 27 kilót dobtam le.

Nem idegeskedni vagy irigykedni kell màsokra, tenni kell érte, ha vàltoztatni akarsz. Ennyi.

2019. okt. 25. 01:17
 5/7 anonim ***** válasza:

- gondold àt, hogy ez mennyire fontos neked

- ha az, akkor fejben döntsd el

- tegyél érte

Én màrciusban vàltottam életmódot, 27 kilót dobtam le eddig. Megyek előre tovàbb nem veszem le a szemem a célról egy percre sem!

Nem idegeskedni kell , vagy irigykedni azokra akik fogynak. Tenni kell érte. Ennyi.

2019. okt. 25. 01:24
 6/7 anonim ***** válasza:
Úgy tűnik mégis elment az első hozzàszólàsom . Utolsó kettő()
2019. okt. 25. 01:26
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Pusztán az étkezés kordában tartásával is le lehet fogyni sport nélkül. Persze nem szerencsés.

Ha csak a mérleg érdekel, változtass a kaján.

Ha az is, hogy nézel ki, találj valami mozgásformát.

2019. okt. 26. 06:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!