Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 40 perc alatt tekertem szobabi...

40 perc alatt tekertem szobabiciklivel 500kcal-t. Lehetséges ez? :D

Figyelt kérdés
2010. júl. 17. 02:13
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Igazából ez nem valós adat. Ha jól emlékszem már adtam választ egy ilyen kérdésre.

A kérdés: http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__10..

A válaszom pedig rá:

"Ez nagyon sok mindentől függ. Ami biztos Szobabiciklin könnyebb tekerni mint az igazin és a szobabiciklinél nincs légellenállás. Tehát a válaszom az, hogy nem. Sok mindent kiirkál a gép de a kcal használatát nem lehet ilyen egyszerűen kiszámolni. Szerintem legjobb esetben sem égettél el 600kcalnál többet. Kérlek javítsatok ki ha nincs igazam."

Tehát ha igazi biciklin ültél volna akkor talán lehetséges de szerintem akkor sem. Ezek a kalória számlálók legtöbbször nem tudományosan leprogramozott valamik csupán a táv függvényében változik. Nézd meg egyszer, tekerj le 5km izomgyorsan és csigalassan. Ugyan azt fogja kiadni pedig ha gyorsan tekered egyértelműen nagyobb az energiafelhasználás is. Emellett függ még a testsúlytól, testzsírszázaléktól, edzettségi szinttől, sebességtől, távtól, pulzustól, a napi kajádtól és az izomrostjaid típusától (gyors robbanékony vagy lassú de kitartó)!

2010. júl. 17. 05:50
 2/4 Bauxitfőzelék válasza:
Pulzusodra figyelj, 120-140 közt legyen, 40-60 perc az ideális. Heti 3-4-5 alkalommal.
2010. júl. 17. 11:45
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi
2010. júl. 17. 11:56
 4/4 anonim válasza:
10 km,lassú futás,vagy séta kb 600 kcal-al egyenlő minuszba!Nagyon vigyázz,mert 7000 kcal= 1 kg-al!
2010. júl. 26. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!