Vitaminok szedése érdemes?
Nyomasztó idő, időjárás, a rossz közérzet rámnyomja a bélyeget, fáradékony vagyok, és ez nem csak a fogyókúra miatt van.
Reklámozták a Supradyn-t, mintha a tv megérezte volna hogy nekem kellene valami :D
Van esetleg ennél hatékonyabb? Vagy jó választás lenne?
Azért is kérdezem mert sok helyen olvastam, hogy vitamin szedése után megállt a fogyás. Ez mennyire lehet igaz?
Köszönöm :)
Köztudott, hogy a nagyobb mennyiségű B vitamin beviteltől éhesebbnek érzed magad, de attól nem kell orrba-szájba enned mindent csak azért, mert éhesebb vagy a megszokottnál.
Viszont ha meg vitaminhiányos vagy, akkor azt pótolni kell, mert ezek csak első jelei neki, és ennél csak súlyosabb következményei lehetnek.
Én először inkább csináltatnék egy teljes vérképet, és annak eredményeképpen kezdenék el bármit is szedni. Mert lehet, hogy csak 1-1 vitamin vagy ásványi anyag pótlása lenne szükséges, nem pedig vagy 20 féléé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!