Miért baj az, ha valakit nem vonz a sportolás?
Úgy érzem, eleget mozgok, mert mindenhova szinte gyalog járok (napi kb. 5-6 km), rengeteget pakolok, takarítok, szóval sokat mozgok, kertészkedek stb. Engem délután, vagy esténként már marhára nem vonz, hogy fussak, vagy tornázzak, rohangálok eleget napközben.
Mégis, ha valaki megkérdezi, mit sportolok, szinte szégyenkezve mondom, hogy semmit.
Ismerős :D
Többször előfordult már, hogy mondtam, hogy nem szeretek valamilyen sportot. Erre jött a kérdés: akkor milyen sportot szeretsz? Na, hát semmilyet :D
Mondjuk most rátaláltam a zumbára, mindenki szidja, hogy nem ér semmit, de szerintem igen. :) Kalóriadeficitbe kerülök a mozgás miatt, na meg nagyon jó lesz a kedvem tőle :D Úgyhogy én megtaláltam a sportomat, pedig ez nem az a tipikus edzőtermi súlyzós edzés, amit mindenki javasol.
Lehet, hogy te is találnál olyan mozgásformát, amit szeretsz :) De ha nem, akkor nem, bár fogyáshoz nem árt, de a mindennapokhoz az is elég, ha jó az állóképességed a sok sétától és házim/kertimunkától. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!