Melyik sporttal, mozgással lehet a legtöbbet fogyni?
Figyelt kérdés
2010. júl. 16. 10:29
2/9 anonim válasza:
Bárki bármit mond, az úszás a leghasznosabb.
3/9 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy ez a 40 fok szerintem túl sok a futáshoz. Igazából ilyen melegben végezhető dolgok érdekelnek.
2010. júl. 16. 10:41
4/9 anonim válasza:
futassal allitolag. en is szeretnem elkezdeni, de basszus ilyen melegben olyan rosszul vagyok....aaa:S
5/9 anonim válasza:
Egy sportág ajánlásához tudnunk kéne, mennyi szabadidőd van, anyagilag mit engedhetsz meg magadnak, és mennyire vagy kitartó, fegyelmezett. Egy "átlagembernek" (naponta dolgozik vagy tanul, havi nettó jövedelem 100-200 ezer Ft között, nem túl híres fegyelem és kitartás) egyértelműen az úszást ajánlanám. Alacsonyabb jövedelműeknek és szabadidővel alig-alig rendelkezőknek pedig a kirándulást, futást (ehhez nagyobb fegyelem kell), vagy legalább a sétát. Mindegyiknél fontos a rendszeresség (ne néhányszor csináld a beleőrülésig, aztán semmi) és az enyhén feszített tempó. És még egy: közben ne a megtett km-ekre és a fogyásra gondolj, hanem érezd jól magad!
6/9 anonim válasza:
az úszást ajánlom, mert kíméli az ízületeket és teljesen átmozgatja az ember testét.
7/9 anonim válasza:
A bringázás is nagyon tuti. Egyáltalán nem unalmas, ha kezdő vagy sportolás terén, akkor hosszabb ideig is tudod csinálni, mint mondjuk a futást, nem kell hozzá más csak egy bringa, és az izületeidet is jobban kíméli a futásnál. Nagyon jól formába tud hozni, ha rendszeresen csinálod, tapasztalat. Az úszás is nagyon jó persze, de arra nincs mindenkinek lehetősége.
8/9 anonim válasza:
Én is futottam sokáig és szebb is lett a hasam meg minden viszont nagyon nagy lett a vádlim emiatt abbahagytam és az ugrókötelezést választottam magamnak! Nem csinálok sokat csak napi 15-20 percet, de nagyon szép lapos a hasam annak ellenére, h nem diétázom és még tésztát is eszek! Ami nálam hiányzik vagyis nem eszem az a csoki meg édességek, de azt régen se ettem! max 3 havonta egy bountyt!
9/9 anonim válasza:
Én még kövér táncos csajt nem láttam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!