Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kövér vagyok? 15 éves lány,165...

Kövér vagyok? 15 éves lány,165 cm,58 kg.

Figyelt kérdés
szereték fogyni de nem naon tok lemondani a csokiról...1x 2 napig nem ettem, csak ásványvizet ittam...és másnak amikor felkeltem megszédültem és elájultam :S és utána meg nem is volt kedvem fogyózni...szoktam futni is de csak tesi órán 2000m, általában 1-2. vok a 30-ból...szal nem azzal van a baj, felülésekhez meg nem sok kedvem van...szal mostanába eléggé nem vok önmagam...1 fél év alatt 10 kilót híztam :S
2008. nov. 16. 19:22
 1/3 anonim válasza:
100%
A testsúlyod ideális. Ha 68 kg lennél, még az sem lenne rossz. A még fejlődésben lévő gyermeknek nem ajánlatos ilyen erőteljesen fogyókúrázni. Ha nagyon szeretnél pár kilót leadni, ne olyat csinálj, hogy nem eszel egész nap csak vizet iszol, mert az egyáltalán nem jó! Inkább egyél diabetikus édességeket ha nem tudsz lemondani a csokiról, és ne maradjon el egy főétkezés sem, esetleg fele adagot egyél mindenből. És sportolj sokat, mert a türelem rózsát terem!
2008. nov. 16. 20:40
 2/3 A kérdező kommentje:
Okés =) kösszííí h írtál =)
2008. nov. 16. 20:42
 3/3 anonim válasza:
100%
Ennyi idősen inkább sportolj, de csak akkor diétázz, ha gyomorrontásod van. Még fejlődésben vagy, még növésben is vagy (azt hiszem, 25 éves korig lehet nőni, tehát nekem is van még 1 évem), ha fogyózol diétával, a természetes növést is akadályozod, és az immunrendszered legyengül, az meg nem egészséges, és tanulásban se tudsz teljesíteni, ha gyenge vagy. Amit az előttem hozzászóló írt, az jó, egyébként jön a tél, lehet menni korizni a jégpályákra barátokkal.
2008. nov. 16. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!