Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van itt olyan aki, amennyi...

Van itt olyan aki, amennyi klcat megeszik 1nap azt utánna le is mozogja az összeset? :D

Figyelt kérdés
én napi bevitt 800kcal-omat mindig lebiciklizem. tehát akkor így a napi bevitt az 0kcal??
2010. júl. 15. 18:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
9%
800 kalória naponta?? Ja, és emellett 1-2 óta biciklizés. Nem sokáig fogod húzni ha így folytatod.. És természetesen nem a testmozgás miatt.
2010. júl. 15. 18:35
 2/13 anonim ***** válasza:
23%
Mért?én napi 500-at viszek be,egyáltalán nem érzem rosszul magam,sőt..
2010. júl. 15. 18:37
 3/13 anonim ***** válasza:
Hajrá, csak így tovább :D :D :D Majd szóljatok mikor és hová küldjem a virágot...
2010. júl. 15. 18:39
 4/13 anonim válasza:
100%
1500- 2500at kellene életkortól függően! Ha csak nem vagytok újszülöttek, úgyhogy igenis kevés a 800.. az 500asnak nem mondom, mert ő már nem fog tudni válaszolni olyan gyenge.
2010. júl. 15. 18:48
 5/13 anonim ***** válasza:
38%

agyatlanka, eleve ahhoz, hogy egy kórházi ágyon vegetálj ahhoz kell kb.1000-1500 kcal (persze testtömeg függő)....

amúgy meg a napi bevitt kalória az annyi, amit megeszel....

bevitt-felhasznált meg nálad kb -1000 kcal....hülye koplalós liba vagy

2010. júl. 15. 18:49
 6/13 anonim ***** válasza:
a poén hogy az ilyen lányokból lesz 30 éves korukra elhízott nô mert nem fognak örökké 500-800 kalóriàt enni.ès ha egyszer elkezdenek normálisan enni az szèpen lerakódik.
2010. júl. 15. 19:02
 7/13 anonim ***** válasza:

Hát az én 300 kalóriámat nem nehéz lemozogni...

De tudod szerintem ezt most hagyd abba :)

Egyél 1500-at és mozogj ugyanennyit,plusz tornázz még egy picit.Vigyél be sok fehérjét.Kevés szénhidrátot,de mindenképp legyen az étrendedben valamennyi.Pl. reggelire tk kenyér egy szelet felvágottal,valami zöldséggel.

Tízóraira valami gyümi.

Ebédre sovány hús salátával,vagy valami ilyesmi.

Uzsira egy joghurt.

Vacsira meg valami amiben sok a fehérje,és nulla szénhidrát.Mert ez így hülyeség:D

2010. júl. 15. 19:15
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Aki normálisan és okosan eszik az nem tud mindent lemozogni, DE már maga a tested is eléget 1000-1500 kalóriát, de persze ez nemtől, kortól, testtömegtől függ

Tehát, ha te például alapjából 1800 kalóriát elégetsz, mert valószinű, hogy egy nyugtalan kis tini vagy, akkor nyugodtan ehetnél 2200 kalóriát például, mert napi 2 óra kerékpározás, úszás , kosarazás , görkorizás eléget 400 kalóriát, akár többet is

Én nem akarlak lebeszélni senkit, ha megvan győződve, hogy valami jót tesz neki, de kamaszkorban a 80% szentül megvan győződve, hogy egy bizonyos dolog jót tesz neki, közben meg csak árt magának. Ha nem is látszik semmilyen elváltozás jelenleg, a későbbiekben lesznek következményei ennek a kalóriaszegény étkezésnek. Mondok csak egy pár példát : töredezett haj, gyenge körmök, megállt csontnövés, gyengébb csontok, anyagcsere lelassulás, mentális energia gyengülése s még sok más

A te dolgod, hogy mit csinálsz, de annyit elmondok, hogy egy hegy csúcsára ellehet többféleképpen jutni. Jha, és ne mond majd évek múlva, hogy senki sem figyelmeztetett ezzel kapcsolatban. Csak magadat hibáztathatod

2010. júl. 15. 19:37
 9/13 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat. főleg azt aki ízt írta h "koplalós liba". grat .. (N),

nem egyáltalán nem koplalok !! reggelit szinte mindig átalszom.. ebédre rendesen köret párolt zöldségek párolt sovány hús.délután meg amikor eszembe jut egy túrórudi.. meg abonett amibe egy szeletbe van 16kcal. és mindig jól vagyok lakva. azt a 300kcalt keveslem :/

2010. júl. 15. 21:41
 10/13 anonim ***** válasza:

én ilyen vagyok. napi 1500-at beviszek, ugyanannyit lemozgok. próbálnék többet enni, de nem megy.

a nagyonokos 500 kalóiát két napon belül gyilkoló tényezőnek beállító embereknek mondom, hogy három hétig éltem, mozogtam, táncra jártam 30 kalóriával. nem ajánlom senkinek.

2010. júl. 16. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!