Mondanatok nekem vacsoraotleteket? A szendvicset es a turot mar unom. Viszonylag kicsi a kaloriakeretem, es fottet ebedre eszek.
Kérdés, hogy mennyi a kevés.
Rántotta (2tojás), 1 szelet teljes kiőrlésű kenyér, 1 paradicsom 400 kcal
Vegyes saláta 250g, 1 főtt tojás 170 kcal
Köszönöm, a tojás jó ötlet.
1500 a keretem
1500-ből bőven kijön akár 20-30 tojás is :)
Jó étvágyat hozzá!
1-es vagyok
:-D Én a vacsorára jutó keretre gondoltam. Ezeket azért írtam, mert fehérje, szénhidrát is belefér a szokásaid szerint.
Én levest szoktam ilyenkor enni. Hús, zöldség, tojás, karfiol stb
Mert ebédre többnyire csak a "másodikot" eszem.
mozogsz eleget?
Ha többet mozogsz többet is ehetsz. Nem a kalóriakeret a lényeg, hanem hogy kb 400 kcal-val kevesebbet vigyél be mint amit égetsz. Ha mozogsz akkor vacsizni is vacsizhatsz meleget. A változatos étkezés szerintem az egyik legfontosabb szempont a fogyókúránál.
Tojás muffin: szilikonos muffin formába öntök egy tojás keveréket, amibe van tojás, cukkini, gomba, sonka, paprika, stb. Néha egy kis light sajt is megy a tetejére.
Fehérje palacsinta: Biotech, Scitec, stb mindenki árul ilyen porokat, néha szoktam ilyet enni. De van ilyenből mug cake is, meg protein pizza, elég nagy a kínálat
Saláta csirkemellel
Húsleves tészta nélkül
Sós leves tonhal salátával, vagy a tonhal összekeverve pici light majonézzel és szénhidrát csökkentett kenyérrel
Tojás krém tk kenyérrel vagy szénhidrát csökkentett kenyérrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!