Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyókurázni szeretnék,...

Fogyókurázni szeretnék, minnél hamarabb le KÉNE fogyjak, mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok, elég nagy súlyfelesleg van rajtam.

160 centi vagyok 120 kilóval.

Mindenképpen lébőjt kúrára, vagy Káposzta leves diétára gondoltam.

Nagyon sürgősen le kell fogyjak a decemberi hónapra.

Nem kérem a negatív kommetelők lenézését, sem azt hogy nem fog sikerülni.

Csak segitsetek kérlek, hogy hogy tudnék minnél hamarabb fogyni.

Körülbelül 85-90 kg szeretnék addigára lenni.

Nem érdekel mi a feltéte, csak sikerüljön.

Nagyon sok múlik rajta.

Volt egy barátnőm akinek sikerült, csak nem igazán vagyunk jóba, hogy a segitségét kérjem.

2019. szept. 23. 09:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
2019. szept. 23. 09:37
 2/11 anonim ***** válasza:
82%

Káposztaleves kúra meg a léböjt kúra artra jó, hogy akinek sürgősen le kell adnia 2-3 kilót az csinálja )pl: sportolók, Manöken.) Az adott napra a böjttöl, káposztalevestől sok víz távozika testükből, és elérték a mínusz 2-3 kilós fogyást. Ha már túl vannak a versenyen, bemutatón már nem böjtölnek, nem eszik a levest.

Szóval a böjt, káposztaleves nálad nem opció mert max 2 napig bírnád, és után nem 120 kiló leszel hanem 125 kiló. Nagy súly egyik előnye a fogyásnál, hogy az elején sok lemegy viszonylag gyorsan ha megfelelően diétázol. Decemberig van 3 hónapod. Addigra akár 15 kilót is leadhatsz jó diétával, és nem olyan hülyeséggel, hogy böjt, káposztaleves, avgy este 6 óra után nem eszek baromság.

Tessék kalóriát számolni, figyelni a makrókat, és mozogni. éhezés nélkül leadhatsz decemberig több mint 10 kilót.

Tapasztalatból mondom. Nőként 160cm magas és 96 kiló voltam. ( jelenleg 61 kiló vagyok)

2019. szept. 23. 09:53
 3/11 anonim ***** válasza:
91%

Szia!

Mindenképpen azt javaslom, hogy menj orvoshoz! Ilyen súllyal ugyanis jó az esélyed rá, hogy valami anyagcsere-betegséged is van (ami vagy a kövérség miatt alakult ki, vagy esetleg éppen amiatt híztál meg). Nem javasolnám, hogy valamilyen drasztikus módszert kipróbálj otthon, mert azok a te esetedben nem jók, ahogy az előttem szóló említette. A lehető leggyorsabban úgy tudsz lefogyni, hogy az orvos tanácsát követed.

2019. szept. 23. 10:09
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát nézd, 3 hónap alatt 30-35 kilót fogyni teljesen lehetetlen.

Max ha benevezel egy zsírleszívással egybekötött plasztikára. Vagy amputalják az egyik lábad.

2019. szept. 23. 10:38
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Sok mindent csinálhatsz, de itt ehhez nem hiszem, hogy tanácsot fogsz kapni, mert irreális a kitűzött cél. Megkínzod a tested, és a dupláját fogod visszahízni.

Nem tudok elképzelni olyan célt, ami megérje ezt!

2019. szept. 23. 10:42
 6/11 anonim ***** válasza:

A feleségem 4 hónap alatt adott le 22 kilót, de nem csinálta igazán komolyan. Olyat is ismerek, aki leadott 30-at ugyanazzal a módszerrel, de nem biztos, hogy 3 hónap alatt.

Különben, egy ilyen kúra valószínűleg sokkal több elszántságot igényel, mint mondjuk segítséget kérni valakitől, akivel nincs jóban az ember.

2019. szept. 23. 11:58
 7/11 anonim ***** válasza:
73%
Kezdjél el egészségesen étkezni és sportolni! Akkor van esélyed. Minél kevesebb szénhidrátot, maximum napi 140-150 g-ot egyél és 1500 kalóriánál ne többet. Menj el egy edzőterembe és kérj szakembertől segítséget, ne csak úgy belekezdj valamibe eszetlenül. Ilyen durva súlyfelesleggel az ízületeidet is tönkrevághatod, 25 évesk korodra egy sánta, kövér, vén banya leszel.
2019. szept. 23. 12:34
 8/11 anonim ***** válasza:

Hiába csak segítséget vársz, olyat itt nem kapsz. A lehetetlent senki sem tudja megoldani.

A káposzta meg léböjt tipikusan a gyorsan ki minden felesleggel megoldás amitöl laposabb lesz a hasad, talán 2-3 kilóval kevesebbet mutat a mérleg, de zsírból nem adsz le semmit. Akkor meg miért tennéd tönkre a tested?

Talán a 30 napos szétválasztó diétának láttam eddig a leggyorsabb eredményét de mindenki aki próbálta több súlyt szedett vissza mint amiről indult.

Szóval csinálhatod sanyargatva és tönkretéve magad. Vagy csinálhatod jól. Mozgás, kalória számolás, egészséges ételek lassabb de tartós fogyás

2019. szept. 23. 13:42
 9/11 anonim ***** válasza:
Kisbaltával esetleg.
2019. szept. 23. 13:51
 10/11 anonim ***** válasza:
18%

Először is: ne gépezz! Mozogj!

Másodszor: ne zabálj! Egyél nagyon keveset, zöldséget, gyümölcsöt, semmi cukor-lisztes cucc, tejtermékeket is felejtsd el.

Hogy juthattál el 20 évesen idáig? Amikor már 60 kg felett voltál, miért nem tettél valamit, hogy megállítsd ezt az önrombolást?

2019. szept. 23. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!