Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek hány kilótól kell...

Szerintetek hány kilótól kell még megszabadulnom?

Figyelt kérdés

Jelenleg 62-63 vagyok, 166 cm 22éves. Az elmúlt pár évben közel 20kilóval lettem kevesebb, még mindig nagyon kövérnek érzem magam.

[link]

[link]

2010. júl. 15. 10:18
 1/10 anonim ***** válasza:

Nem vagy kövér, szerintem nagyon csinos.:D

Ne fogyózz, így tökéletes.:P

2010. júl. 15. 10:23
 2/10 anonim ***** válasza:
Szerintem sincs gond az alakoddal, jól nézel ki.
2010. júl. 15. 10:26
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem is csinos vagy.:)
2010. júl. 15. 10:44
 4/10 anonim ***** válasza:
kevesebb kilónak nézel ki,mint amennyi vagy! szerintem csak egy picit kell fogynod,sőt inkább formásítanod kell. nem vagy vékony, de jó az alakod
2010. júl. 15. 11:09
 5/10 anonim ***** válasza:
behalok, nem látszik h ennyi kg volnál :O amúgy egy kis sport elég lesz
2010. júl. 15. 11:14
 6/10 anonim ***** válasza:

már így is nagyon jól nézel ki, és tényleg nem látszik rajtad, hogy ennyi kg vagy. ha nagyon akarsz fogyni, akkor is max. 60kg-ig menj le! (de sose a mérlegből indulj ki, mert becsapós, főleg ha izmosodsz a mozgástól, inkább centikbe nézd az eredményt)

ha már most ilyen vékony vagy, akkor kevesebb kilóval már nem fogsz olyan jól kinézni. de inkább alakformáló edzéseket csinálj. ha meg amúgyis sportolsz valamit heti 3-4x az eleve egészséges, és amellett az alakod is fog még sokat változni.

2010. júl. 15. 13:33
 7/10 anonim ***** válasza:

nagyon szép vagy, mostmár csak tarsd a súlyod, és sportolj hobbi szinten de mostmár ne fogyj mert így avgy jól

18/L

166cm 65 kilo (én még fogyózok, neked már nem kell:D)

2010. júl. 15. 14:58
 8/10 anonim ***** válasza:
Nagyon tuti alakod van, a képek alapján max. 58 kg-nak néztelek! Nem kell fogynod.
2010. júl. 15. 16:08
 9/10 timido ***** válasza:

Szia, én 167 vagyok, és 62 kiló szintén.

Nem kell már fogynod, csak feszesítened. Csinálj rrékát vagy pilates, vagy norbi... ilyenek

Én szobabiciklit használok, és jóga..pilates..néha rréka. Az én hasam feszesebb is sokkal. És pláne nem látszik rajtam sem, hogy ennyi vagyok! :)

Tehát ezeket csinálgasd, és mégszebb lesz a hasad! :)

2010. júl. 15. 17:43
 10/10 anonim ***** válasza:
nekem inkább formásodnod kellene, mert egy kicsit deszka alakod van még, nem kifejezetten nőies. Szóval alakformálás de 1000rel
2010. júl. 18. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!