20dkg pogácsa mennyi kalória? Ha SEMMI mást nem eszek, ehetek?
próbálok semmi szilárd ételt enni egész nap, de lehangolt vagyok
és egy alma, egy doboz natúr túró nem segít...
mi lenne ha elmennék a cukrászdába pogácsáért? mást nem ettem ma, és nem is ennék...
szerintetek?
nagyon éhes és lehangolt vagyok
Talán az lenne a megoldás, ha nem éheztetnéd magad.
Ne koplalj!
Tepertős, sajtos pogácsa kb 900 kcal kalória bázis szerint. A krumplis kevesebb.
Én ebben az értékbe ettem egy kiadós reggelit ami nem is fogyókúrás volt, mert 3 kifli sajttal, plusz ebédre egy nagy tányér currys csirkét. 1000 kcal és nem vagyok éhes. Azért néha nem ártana gondolkodni is....
Emberek, miért kell folyton támadni a kérdezőt? Valószínűleg étkezési zavarral küzd és igyekezne változtatni, de ez nem olyan egyszerű, mint ahogyan egyesek hiszik. Nektek, válaszadóknak is illene gondolkodni, mielőtt elkezdenétek csak papolni arról, mi lenne a normális, és hogy mennyire idióta a kérdező.
Kérdező, szerintem inkább készíts valami gyorsan összedobható, de tápláló (pl rántotta) ételt, mint hogy megegyél 20dkg pogit, de ha azt kívánod, csak nyugodtan, így is az alacsony kalóriadeficitben vagy:)
-egy étkezési zavaros :)
És ha anorexiás? Fogjuk a kezét és bólogassunk, hogy jól van kislányom deficitben maradtál? Hát nem. Had kapja csak meg, hogy idiota és ezzel a mem eszem mert csak így fogyok, így vagyok fxsza felfogással csak tönkreteszi magát
Nem véletlenül éhes és lehangolt
Most miért kell bántani őt?
Egyébként hülyeséget ne írjatok már neki, nincs 200gramm pogácsában 900 kalória!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!