Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem indul be a fogyás?

Marika vargas kérdése:

Miért nem indul be a fogyás?

Figyelt kérdés
Életmód váltásba keztem 3 hete, ami azt jelenti nem eszek tésztát,kenyeret ( teljes kiőrlisű rozs kenyeret eszek. Nem iszok cukrosat,nem eszek zsíros ételt. Számolom a kaloriát napi bevitel 1400 kaloria, napi 2x tudok wcre menni. Megiszok 4l vizet. Első párnap ment le pár deka. 126,8 kezdtem, egy héten belűl 124,4 lettem. Most 4 napja napi szinten jönnek fel a dekák, tegnap óta fél kg ! DE mitől kérdezem én. Amikor minden úgyan úgy megy. Nagyon elvagyok keseredve.Mitévő legyek? Reggelente szoktam wc után méretkezni. Elegem van. Halálós már a súlyom de nem tudok senkihezse fordulni. Valaki adjon valami jó tanácsot !
2019. szept. 11. 13:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
A kalóriákat számold. De a makrókat is? Az sokszor fontosabb mint a kalória. Emelt fehérje és zsír, csökkentett szénhidrát bevitel. Azonkívül hasznos a rostdús táplálkozás, jó sok zöldségféle, illetve egy kis turbó az anyagcserének és a v>zháztartásnak koffein, vagy ha nem kávézol zöldtea formájában. Sok minden tartalmaz cukrot. Felvágottak, szószok (ketchup, majonéz) de még a tejet is érdemes kiiktatni. A gyümölcscukrot is számold bele. Előbb utóbb be kell indulnia annak a fogyásnak. Ne mérd magad mindennap. Én is ebbe a hibába szoktam esni. Mentálisan ha nem vagy elég erős simán rávisz arra h feladd ha mindennap nézed a sulyod és nem látsz változást.
2019. szept. 11. 21:35
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az segített a legjobban, hogy felhagytam a napi mérlegelést. Ha pár napig nem ment le semmi jött a letargia és a minek kínzom magam a semmiért eszem inkább egy hambit érzés.

Felesleges amúgy is, túl nagy az ingadozás napi szinten

2019. szept. 12. 06:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!