Sokat ettem ma? Vagy most mi van?
NAGYON KEVÉS!!!!NAGYON KEVÉS!!!!
mire jó a koplalás? hogy utána NORMÁLIS kaja mellett többet szedj föl, mint amennyit leadtál? úgyse tud az ember élete végéig koplalni.
kérlek ne folytasd ezt az "életmódot"
ha fogyóznod kell, tedd normálisan:)
Nem, egyáltalán nem sok. Sőt, nagyon kevés. Gondolom a magvas kenyér az reggeli, a kelkápi meg ebéd, a másik két kifli nem tudom hol volt, de akkor is kimaradt a tízórai, az uzsonna, ha a kifli ebédre volt akkor a vacsora is, nem volt semmi fehérje, sem gyümölcs. Reggelire ehettél volna zöldségeket, tejet a kenyér mellé, ebédre meg több főzeléket is ehettél volna. Ne koplalj kérlek! Hidd el, a zöldségtől, gyümölcstől még senki sem hízott el, a koplalásba viszont már sokan belehaltak, vagy ha nem voltak elég kitartóak és újra elkezdtek enni, akkor visszahízták a leadott kilók dupláját.
De miért gondoljátok, hogy szívatni akar? Jó persze benne van ez is, de fogadjátok már el, hogy tényleg vannak olyan emberek, akiknek problémájuk van az evéssel, és nem divatból.
én is diétázok, de a mai menüm :
3 db tojás, 3 szelet kenyér, 8 dv oufafsztott rizs, 2 db extrudált kenyér, 2 alma, 2 joghurt, egy bögre kakaó, egy bögre tej, egy kis sajt.
és két órát bicikliztem :P
21:44 te is koplalsz
kérdező, ez rengeteg kaja..HA 2 éves vagy, ha annál idősebb, akkor masszív koplalás
én nem koplalok. főtt kaját eszek rendszeresen ( az egy dolog hogy ma nemettem ) és amint éhes vagyok megyek enni. és fogyok.. és ha többet eszek a kelleténél, nem hízok. tehát jól csinálom.
Hagyuk már hogy aki nem eszik tonnaszámra minden kaját az koplal...
Bár megjegyezném, a kérdező kajája, valóban az 5 éves unokahugomnak is kevés lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!