Elkezdtem a normális étrendem tartása mellett hasizmozni! Ez mennyire segíthet?
Oké tudom hogy diéta is kell de szeretném a pockom valaminta csípőmön való zsírpárnákat eltüntetni!
Ez mennyire arányoson működhet valamint kb mennyi időn belül lehet látszata? Kb 2 hónap?
Napi 100 felülést csinálok?
Ez a feneken vagyis pontosabban a térdemtől a nyakamig mindenütt szeretnék izmosodni, ez mennyire segíthet?
Bocsi de csak így tudtam ebben az órában megfogalmazni...
A zsirparnak eltűntetésére diéta kell. Hasizmozassal csak erősíted a hasizom, nem fog tőle eltűnik a háj.
Napi 100 felülés nem tesz jót a gerincnek, inkább hasprés, plank, lábemelés, russian twist (nem tudom magyarul), ezekből összeállitható egy hasedzés.
"Ez a feneken vagyis pontosabban a térdemtől a nyakamig mindenütt szeretnék izmosodni, ez mennyire segíthet?" SEMENNYIRE! Lábra,fenékre, hátra, mellre, karokra külön kell edzeni,teljes test edzést akár saját súllyal vagy súlyokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!