Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hatásos fogyokúrát keresek?

Hatásos fogyokúrát keresek?

Figyelt kérdés
Van egy nagyon jó ismerősöm aki leakar fogyni. 168 cm és 89kg. Sport nem jöhet szóba hiszen, gerincbeteg és rossz a dereka is. Menni is allig tud, de sokat segítene rajta ha lefogyna. Kérlek minél elöbb válaszoljatok és részletes napi fogyókúrát.
2019. aug. 22. 21:08
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Csak a paleolit diétával lehet könnyen, gyorsan és éhezés nélkül lefogyni! Én két hónap alatt fogytam 10 kilót és nem éheztem , nem is mozogtam többet, mint addig!
2019. aug. 22. 21:15
 2/4 anonim ***** válasza:

Kalóriaszámlálás és minőségi ételek.

Sovány húsok, gomba, sovány túró, natúr joghurt gyümölcsökkel, hüvelyesekből főzelek őnmagával sűrítve, levesek, köretnek: pátolt zöldség/ sütőben sült zöldség/bulgur/kuszkusz/barna rizs/quinoa/ érdeburgonya. Tk kenyér

2019. aug. 22. 22:19
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Elnézést, véletlen elküldtem, szóval

Reggeli: zabkása, joghurt, tojásrántotta, tk kenyér, zapbalacsinta, sovány túró gyümölccsel, kefír,cottage chees

Ebéd: levesek, hús/ hal+ köret, főzelékek, saláták

Vacsi: sovány túró, tojásmuffin, kenyérhelyettesítők, krémek+ zöldségek, zsírszegény sajttal rakott zöldség, chia puding, ebédmaradék

Köztes étkezésnek, mivel az illető nem mozog, maximum valami kalóriaszegény étel javasolt pl gyümölcsök, zöldségek, 1 db joghurt, stb...

2019. aug. 22. 22:25
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket!
2019. aug. 23. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!