Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen fogyókúrát javasolnátok?

Milyen fogyókúrát javasolnátok?

Figyelt kérdés

16 éves, 170 cm magas és 68 kg vagyok. Szeretnék kb 15 kilót fogyni. Milyen fogyókúrát javasoltok?

16/l

2019. aug. 19. 18:39
 1/4 anonim ***** válasza:
21%
Kalóriaszámolás ( kalóriabázis.hu) és sport mindenkinek beválik. Az a jó, ha olyan 500 kcallal eszel kevesebbet annál, amit elégetsz. Egyébként olyan 10 kilót bőven elég fogynod, már azzal is vékony leszel :)
2019. aug. 19. 19:30
 2/4 Bzs03 ***** válasza:
21%

Nem fogyokurat hanem eletmodvaltast ajanlok.

Sok feherje, minosegi szenhidrat, keves zsir. Sok viz, alvas es sport heti 4-5alkalommal. Sulyzos edzes!!!+kardio. Nem ilyen tingli tangli tessek sullyal guggolni. Szamolhatsz kaloriat de erdemes levaltani az elelmiszereket. Nincs cukor helyette eritrut, stivia, sok zoldseg, gyumolcs mertekkel, nincs cukros udito gelyette viz,sultkrumpli helyett quinoa,hajdina,basmati rizs, koles, feher buzaliszt helyett teljes kiorlesu.

2019. aug. 19. 20:43
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Az senkinek nem tűnik fel, hogy 53 kilóra akar fogyni 170 cm-esen?
2019. aug. 19. 20:48
 4/4 anonim ***** válasza:

Ebből -15 kg???????? Te jó ég...

Na mindegy, ez a te dolgod, nem szólok bele. Hogy kinek mi vàlik be fogyàshoz, azt ki kell tapasztalni.

Én a magam részéről a tàpanyagfókuszt ajànlom. Azon belül arra figyelek, hogy szénhidràtból keveset, fehérjéből és zsírból többet fogyasszak. Kalória nem érdekel. Szénhidràtot legnagyobbrészt zöldségekből viszem be. Napi 3 étkezés, heti 3x1 óra mozgàs.

Én így fogyok, 5 és fél hónap /-22 kg. Nagyon tetszik a dolog. Jól érzem magam. Ha gondolod, próbàld ki.

2019. aug. 20. 01:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!