Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Anorexiás lettem?

Anorexiás lettem?

Figyelt kérdés

Tavaly nyáron 68kilo voltam, nyár elején 62kiloig lefogytam, kalória szamlalassal, 1200-1500 kaloriaval. Most nyár alatt lefogytam 55kilora, 1000kaloria körül eszek, sétálok sokat. Ha sokat eszem bűntudatom lesz... Már nem is kívánom az ennivalot,csak néha azért eszem mert valami finom(fagyik pl) , vagy mert tudom h muszáj enni valamit. Ha étterembe megyünk mdinig legkevesebb kalorias ételt választom. Szerintem így is max átlagos vagyok, nem érzem magam szép vekony modell alkatunak. Nagyon fáradt vagyok, sokszor van rossz kedvem, neha érzem h a csontom szúrja a bőröm (pl oldalamon) és ha hason fekszem fájnak a bordaim.

A családom azt mondja nagyon vékony lettem és anorexias vagyok... Pedig szerintem nem.

170cm/L es ma reggel 54,9kg voltam

2019. aug. 18. 20:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
Inkább csak csodaszép lettél😉
2019. aug. 21. 08:06
 12/18 anonim ***** válasza:
25%

1- gyorsan fogytál, biztos nem fogtad még fel mi történt a testeddel. Ezért van benned a fogyókúrás hozzáállás a bűntudattal a sok kaja után

2- Nem kívánod a kaját, én se. Nyár van, meleg de azért egy fagyi vagy egy citromos sör jól esik. Teljesen normális.

3- fáradt vagy, mert kevés tápanyagot viszel be, semmi vitamint. Ha hason fekszik az ember általában nyomódik a mellkasa :D ezt nem tudom hogy értetted.

A kérdés az, hogy szeretnél vékonyabb lenni? Olvasgattál anás fórumokat, könyveket? Ez a betegség olyan undorítóan kecsegtető, igaz? Azt ígéri, hogy vékony leszel és mindenki aggódni fog érted és irigykedni rád, közben soha a büdös életben nem leszel vékony ha anorexiás vagy. Max másoknak. A tükörben nem fogod látni. Ha meg igen, az nem anorexia és azt nem fogod sokáig csinálni, nyugi.

2019. aug. 24. 06:56
 13/18 A kérdező kommentje:
Igen, szeretnék fogyni tovább
2019. aug. 24. 14:42
 14/18 anonim válasza:
78%
Szerintem eléggé vékony lehetsz. Nem tudom mennyire vékony nem vékony a csontozatod. Nekem vékony 155 cm-rel 50kg-an úgy néztem ki mint egy pipaszál. 170cm-rel iszonyat kevés egy 60 kg lenne a norkális neked. Nyilván te tudod a te életed de nem hinném ez normális lenne amit leírtál. Normálisan kéne étkezned napi 5×ször keveset és talán jobban lennél! Mégis kinek kéne megfelelned? Ez mégis csak az egészséged!!!
2019. aug. 31. 14:18
 15/18 anonim ***** válasza:
78%
De mért szeretnél tovább fogyni? Mennyiben menne előre az életed, ha még vékonyabb lennél? Ha azt várod tőle, hogy szebb legyél, ki kell ábrándítanom téged: csak egyre csúnyább leszel! Ijesztő, és előbb-utóbb beteg.
2019. aug. 31. 16:37
 16/18 aparalyza ***** válasza:
76%

Anorexiás vagy.

Írtál testképzavarról: bűntudat, átlagos vagy és szeretnél még fogyni.

2019. szept. 1. 15:10
 17/18 anonim válasza:
12%
ez függ korodtól is
2020. dec. 11. 20:25
 18/18 anonim ***** válasza:
Kérdező, azóta hogy alakul ez a dolog nàlad? Remélem sikerült kigyógyulnod ebből! Amit leìrtàl magadról mind a kérdésedben, mind a vàlaszaidban, az tökéletesen leìrja az anorexia fogalmàt!
2022. márc. 29. 01:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!