Anorexiás lettem?
Tavaly nyáron 68kilo voltam, nyár elején 62kiloig lefogytam, kalória szamlalassal, 1200-1500 kaloriaval. Most nyár alatt lefogytam 55kilora, 1000kaloria körül eszek, sétálok sokat. Ha sokat eszem bűntudatom lesz... Már nem is kívánom az ennivalot,csak néha azért eszem mert valami finom(fagyik pl) , vagy mert tudom h muszáj enni valamit. Ha étterembe megyünk mdinig legkevesebb kalorias ételt választom. Szerintem így is max átlagos vagyok, nem érzem magam szép vekony modell alkatunak. Nagyon fáradt vagyok, sokszor van rossz kedvem, neha érzem h a csontom szúrja a bőröm (pl oldalamon) és ha hason fekszem fájnak a bordaim.
A családom azt mondja nagyon vékony lettem és anorexias vagyok... Pedig szerintem nem.
170cm/L es ma reggel 54,9kg voltam
1- gyorsan fogytál, biztos nem fogtad még fel mi történt a testeddel. Ezért van benned a fogyókúrás hozzáállás a bűntudattal a sok kaja után
2- Nem kívánod a kaját, én se. Nyár van, meleg de azért egy fagyi vagy egy citromos sör jól esik. Teljesen normális.
3- fáradt vagy, mert kevés tápanyagot viszel be, semmi vitamint. Ha hason fekszik az ember általában nyomódik a mellkasa :D ezt nem tudom hogy értetted.
A kérdés az, hogy szeretnél vékonyabb lenni? Olvasgattál anás fórumokat, könyveket? Ez a betegség olyan undorítóan kecsegtető, igaz? Azt ígéri, hogy vékony leszel és mindenki aggódni fog érted és irigykedni rád, közben soha a büdös életben nem leszel vékony ha anorexiás vagy. Max másoknak. A tükörben nem fogod látni. Ha meg igen, az nem anorexia és azt nem fogod sokáig csinálni, nyugi.
Anorexiás vagy.
Írtál testképzavarról: bűntudat, átlagos vagy és szeretnél még fogyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!