2 hét koplalás, mellette folyamatos sport. Hány kg-tól szabadulhatok meg így?
Sziasztok!
Most nem kérek kioktatást arról, hogy mik a koplalás következményei, mert rengeteget olvastam róla.
Az a lényeg hogy nyár eleje óta folyamatosan sportolok, (heti 3-4 konditerem, 2 órát sportolok ott, és heti 2-3 alkalom thai box edzés ami szintén 2 óra.) odafigyelek arra hogy mit eszem, de a mérleg nem mutat kevesebbet. Centiszalaggal is mértem magam, de nem változik semmi.
Azért szeretném a nyár utolsó heteiben letudni ezt az egészet, mert lassan itt az iskola, és akkor nincs annyi időm a sportra, sem arra, hogy az étkezésre nagyon odafigyeljek. Már 5 kg súlyveszteségnek is örülnék.
L, 158 cm/62 kg
Cél: 55 kg, vagy az alatt
Sziasztok!
Mégegyszer köszi mindenkinek a válaszokat.
A mai menü csapvíz volt + egy fél szelet vajas barna kenyér. Elmentem thai box edzésre, és éreztem hogy jóval alacsonyabb a teljesítményem, mint amikor megebédelek otthon, és úgy megyek el, vagy esetleg még bedobok egy zöldségsalátát indulás előtt.
Ez így tényleg nem lesz járható út... Inkább küzdök még normálisan azért a 7-8 kilóért, csak ne hízzam víssza 1 hét alatt azt, amit 2 hét szenvedéssel adtam le...
Mindenkinek ment a zöld kéz, kellemes estét kívánok! 😁
"Azért szeretném a nyár utolsó heteiben letudni ezt az egészet, mert lassan itt az iskola, és akkor nincs annyi időm a sportra, sem arra, hogy az étkezésre nagyon odafigyeljek. Már 5 kg súlyveszteségnek is örülnék."
Ez a probléma gyökere. Amíg nem szánsz időt önmagadra, a sportolásra, illetve a normális, legalább napi 3 étkezésre (nem koplalás, nem mekis menü, nem csoki energia itallal) nem fog semmi változni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!