Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért van ilyen tökéletlen...

Miért van ilyen tökéletlen alakom?

Figyelt kérdés

Csípőtől felfelé szinte tökéletes alakom van,lapos a hasam,vékony a derekam,a csípőm és a vállam egy vonalban van,tehát szép homokóra alakom lenne,ha nem lennének ilyen ronda lábaim.Vastag a vádlim és a combom is,a térdem be van hájasodva,és nagy a fenekem:(2 hete elkezdtem futni,de úgy vettem észre,hogy már most vastagabb lett a combom oldalt a futástól.De én azt akarom,hogy vékonyabb legyen.Rubint rékás tornák egyértelműen csak vastagították.Mit tudnék még kezdeni vele?Tudom,hogy ropi lábam sose lesz,nem is akarok,istenments,de szeretném ha vékonyabb lenne,és formásabb,de így egy tuskó,ami egybe van:(

Segítsetek!

17/L

2010. júl. 12. 22:03
 1/4 anonim ***** válasza:
55%
Diéta. Szarul kajálsz.
2010. júl. 12. 22:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Egy csöppet el vagy tévedve. Semmilyen mozgás sem "vastagít", amíg úgy nem étkezel. Tehát ha mondjuk testépítő vagy és nagy súlyokkal dolgozol akkor is fogyni fogsz ha nem eszel eleget, viszont ha megvan a megfelelő mennyiségű/minőségű táplálék akkor szépen szeded magadra az izmot. Tehát amíg nem megfelelő a táplálkozásod addig futás mellett is tudsz hízni. Rubint Rékát inkább hagyjuk, hidd el ő se a saját videóitól lett ilyen. Nem mondom, hogy humbug mert a mozgás az mozgás de csak az kezdőknek illetve a nagyon túlsúlyosoknak használ megfelelő mértékben. Tehát a javaslatom változtass az étkezéseden és ne várj 2 hét alatt eget rengető változást.
2010. júl. 13. 06:49
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem hinném,hogy szarul kajálok,leírom miket szoktam enni.Reggelire 2 szelet graham/rozskenyér vajjal,sovány csirkemell sonkával,zöldségek,plusz tejeskávé cukor nélkül.Tízórai gyümölcs.Ebéd vmilyen saláta hússal,vagy ami itthon van,de csak a felét eszem meg,és próbálom kerülni a nagyon zsíros,fűszeres,hízlaló kajákat.Uzsonna 1 joghurt,müzliszelet vagy gyümölcs.Vacsizni ritkán szoktam,akkor is inkább gyümölcs,zöldség,vagy pl.paradicsomlé,esetleg olajos magvak,mogyoró,dió.
2010. júl. 13. 09:56
 4/4 anonim ***** válasza:

súlyzózz, azzal nem erősíted a combizmaid, de kalóriát égetsz vele.. elpuhul majd a lábad, és kész

borotváld le

2010. júl. 13. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!